Spermie, krv, výkaly. Nemeckom otriasa škaredý zážitok tamojšej polície

    0
    Utečenci v Nemecku (Autor: SITA)

    O celej záležitosti informovala na svojom facebookovom profile začiatkom tohto týždňa pobočka nemeckej policajnej odborovej organizácie Deutsche Polizeigewerkschaft (DPoIG) Bayern, ktorá zároveň zverejnila niekoľko skutočne odpudivých fotografií. Zatiaľ čo bežné príspevky na sociálnych sieťach bavorskej DPoIG „zdieľa“ a „lajkuje“ obvykle maximálne pár desiatok ľudí, tento príspevok do štvrtkového rána označilo prostredníctvom „páči sa mi to“ takmer 3 500 ľudí a možnosť „zdieľať“ využilo viac ako 7 200 používateľov sociálnej siete.

    Kasárne Linsinger mali počas návštevy prezidenta Obamu v Hannoveri slúžiť ako ubytovanie pre policajtov zaisťujúcich jeho bezpečnosť. Tieto kasárne však predtým slúžili aj ako ubytovňa pre žiadateľov o azyl, čo sa na nich podpísalo takým spôsobom, že sa z pohľadu policajtov stali neobývateľnými. „Sme nútení vzniesť ostrú kritiku smerovanú na kasárne Linsinger. Stav ubytovacích priestorov je skutočne katastrofálny,“ uvádza DpoIG Bayern.

    Policajní odborári bez náznaku politickej korektnosti konštatujú, že na stenách aj na zemi boli jasne viditeľné stopy po spermiách, krvi a výkaloch. Okrem toho sa podľa ich svedectva všade povaľovali zvyšky jedla, na ktorých si v hojnom počte „pochutnávali“ šváby. Policajti boli natoľko šokovaní stavom ubytovacích priestorov a priľahlých miestností, že sa radšej rozhodli nocovať vo svojich vozidlách, ktoré, ako uvádza Die Welt, zaparkovali v zoo parku medzi exotickou zverou. „Nemáme nič proti zmysluplnému využitiu týchto priestorov, ale tie musia následne spĺňať určité normy,“ dodali odbory.

    Účastníci facebookovej diskusie pod príspevkom DPoIG reagujú značne znechutene a mnohí z nich priamo obviňujú kancelárku Angelu Merkelovú. „No jasné, hostia kancelárky si prosto môžu robiť, čo sa im zachce,“ píše v ironickom tóne Henry Kief, ku ktorému sa pripája v inom príspevku Anna Wiatraková s lapidárnym konštatovaním: „Bravo, Merkelová!“ Iní upozorňujú na to, že skutoční utečenci by sa podobným spôsobom nesprávali. „To nie sú utečenci, ale votrelci,“ napísala Sabine Margaritha Kellerová.

    Do diskusie sa však okrem Nemcov zapojili aj obyvatelia ďalších európskych krajín. „Čo k tomu povedať? Sorry, ale za toto si Nemci môžu sami. Zastavte svoju vládu, lebo prídete o svoju krajinu a zničíte Európsku úniu,“ napísal v angličtine poľský diskutér Piotrek Cieciera. „Iste, utečenci vítaní!“ pridal sa k svojmu poľskému krajanovi Kowalski Mateusz. V ironickom duchu reagoval tiež diskutér s menom Mateusz Wuu, keď posmešne konštatoval: „Buďte tolerantnejší, ha ha ha!“

    Článok v nemčine a FOTO si môžete pozrieť TU.

    - Reklama -