„Trump vás klame a robí si z vás srandu,“ odkázal americkým voličom Cruz

    0
    Senátor Marco Rubio, podnikateľ Donald Trump a senátor Ted Cruz (Autor: SITA)

    Cruz vrátil Trumpovi jeho obvinenie na svoju osobu z toho, že je klamár. Trump niekoľkokrát označil Cruza za „klamúceho“ Teda. Cruzov slogan pritom je TrusTed (dôveryhodný). Cruz vraví o Trumpovi, že sa „nechystá stavať stenu ani deportovať ilegálnych imigrantov. Ak vás už unavuje počúvať jeho klamanie, proste ho nepočúvajte a pozrite sa na to, čo reálne urobil,“ vyzýva republikánskych voličov Cruz, o čom informuje portál Breitbart.

    Trump podľa Cruza súhlasí s Obamovou politikou všeobecného poistenia Američanov, známou ako „Obamacare“ (Obamova starostlivosť), a dokonca ani nepozná svoj vlastný program o daniach. „Najal si niekoho, kto mu napísal program pre dane tak, aby vyzeral konzervatívne. Nie je to premyslený plán a Trump ani nepozná jeho detaily,“ pokračoval v kritike texaský senátor.

    „Robí si z nás srandu, z nás Američanov, práve teraz. Myslí si, že sme naivní a že pokiaľ kričí, škrieka, preklína a uráža mnohých ľudí, že sa tvári ako ozajstný konzervatívec,“ Cruz tiež obvinil Trumpa z toho, že sa vyhýba debatám preto, že nie je schopný odpovedať na otázky o riadení štátu.

    - Reklama -