Po Tomanovej vraj pokrikujú na ulici ľudia. Trestné oznámenia sa začali len tak sypať

    0
    Natália Blahová (Autor: SITA)

    „Dnes dopoludnia som bola na výsluchu ohľadne trestného oznámenia Tomanovej,“ píše v úvode svojho statusu na Facebooku Natália Blahová, na ktorú Tomanová podala trestné oznámenie za ohováranie. Do Tomanovej sa liberálky pustili pre kauzu detského domova, ktorý vlastní jej dcéra. Podľa nich domov nespĺňa zákonné podmienky na starostlivosť o bábätká, ktoré by mali byť v profesionálnej rodine.

    Podľa Blahovej najnovších zistení Tomanová nepodala trestné oznámenie len na dvojicu liberálok. „Trestné oznámenie podala na Luciu Nicholsonovú a na mňa, ale aj na Richarda Sulíka a na Koalíciu pre deti Slovenska – organizáciu, ktorá združuje renomované slovenské organizácie venujúce sa ochrane práv detí,“ píše poslankyňa. Toto oznámenie malo byť podané na základe televíznej reportáže, v ktorej Richard Sulík ani Koalícia pre deti nevystupovali ani okrajovo.

    Všetci štyria mali svojím ohováraním Tomanovej spôsobiť ujmu – ľudia po nej pokrikujú na ulici. „Skromne sa domnievam, že ak k nejakému pokriku na ulici prišlo, mohol mať tisíc iných dôvodov, ktoré si bývalá ministerka, poslankyňa a terajšia komisárka pre deti vyslúžila svojou dlhoročnou prácou a zásluhami,“ uzatvára Blahová.  

    Dnes dopoludnia som bola na výsluchu ohľadne trestného oznámenia Tomanovej. Zoznámila som sa najprv s jeho obsahom….

    Posted by Naty Blahová on 11. apríl 2016

    Zdroj: Facebook/ Naty Blahová

    - Reklama -