Dokopanou Kollárovou milenkou by mala byť poslankyňa Krištúfková, tvrdí denník

    0
    Boris Kollár a Marián Kočner (Autor: SITA)

    Okrem rôznych obvinení z pašovania a podvodov vytiahol na Borisa Kollára aj tvrdenie, že poslanec v minulosti do krvi dokopal jednu zo svojich mileniek, a navyše práve vtedy, keď bola tehotná. „Videl som, ako kopal tehotnú matku svojho dieťaťa, do tváre, do brucha, do krvi, až kým som nepriskočil a neodtiahol ho,“ povedal Kočner na tlačovke.

    Denník Plus jeden deň dnes uverejnil informáciu, že spomínaná zbitá žena by mala byť Borisova kolegyňa z parlamentu Petra Krištúfková. Tá však reportérom denníka nedvíhala telefón. Kočner ďalej tvrdil, že Boris sa k terajšej poslankyni správal hrubo častejšie.

    „Raz sa pohádali a Boris jej zobral auto, povedal jej, že do škôlky s deckom bude chodiť električkou. Petra prišla uplakaná k nám a manželka jej požičala svoje auto,“ povedal Kočner a dodal, že Krištúfková na tom bola po hádkach s Kollárom psychicky veľmi zle. „Petra bola v takej zlej situácii, že nedokázala s Borisom komunikovať. Snažila sa si s ním písať esemesky, ale nezvládla to. Tak som si s ním písal v jej mene,“ cituje Kočnera denník Plus jeden deň.


     

    - Reklama -