Tehotná Nicholsonová to berie hipstersky. Do práce na bicykli, bez limuzíny so šoférom a ochrankárov

    0
    Tehotná podpredsedníčka NR SR za SaS Lucia Nicholsonová so svojim obľúbeným dopravným prostriedkom - bicyklom (Autor: TV Markíza)

    Liberálna poslankyňa Lucia Nicholsonová si zo života ťažkú hlavu nerobí. Najprv sa tehotná podpredsedníčka parlamentu rozhodla, že po pôrode nechce ísť na materskú dovolenku a teraz opäť mení zaužívané pravidlá parlamentu. „Už v deň zvolenia mi prišli zvestovať, že mi prináleží limuzína a dvaja ochrankári na 24 hodín. Musím napísať reverz, s ktorým musí súhlasiť ministerstvo vnútra,“ povedala Nicholsonová pre TV Markíza.

    Podpredsedníčka totiž býva v centre Bratislavy a do práce to ďaleko nemá. „Teraz ide jar, ja sa na to teším. A viete, čo si užívam? Po tých rokoch v politike môžem ísť na bicykli alebo pešo a ešte ma nikto neopľul,“ povedala podpredsedníčka, ktorá prosí ľudí, aby to neskúšali, lebo to nemal byť návod, zasmiala sa.

    A svoju rannú rutinu má už aj dokonale premyslenú. V kancelárii totiž má sprchu. „Normálne po príchode do práce spácham hygienu a prezlečiem sa do šiat,“ ukončila Nicholsonová.

    Len, mimochodom, džentlmensky sa zachoval jej poslanecký spolukolega z Mostu Béla Bugár, ktorý jej ponúkol výmenu kancelárií, keďže v jej pôvodne pridelenej sprcha nebola. 

    - Reklama -