Ted kradne, tak on funguje, obvinil svojho volebného soka Trump

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    Trump sa objavil v televízii ABC, kde sa ho telefonicky pýtali na jeho názor na skutočnosť, že Cruz získal v Louisiane viac delegátov ako miliardár napriek tomu, že v tomto štáte začiatkom mesiaca Trump vyhral, informuje server politico. „Snaží sa kradnúť veci, to je spôsob, akým Ted funguje. Republikánsky systém prideľovania delegátov je nefunkčný systém. Nie je to fér,“ povedal Trump podráždene.

    Komentár je posledným pokračovaním osobného súboja medzi Trumpom a Cruzom, keď zverejnili nahú fotku Trumpovej ženy Melánie a použili v kampani podporujúcej Cruza, informovali sme nedávno. Pri sledovaní prípadu môžeme pravdepodobne očakávať ešte zaujímavý súboj s využitím rôznych podobných podpásoviek.

    Trump doposiaľ získal 755 delegátov do nominačného kongresu Republikánskej strany v porovnaní s 465 delegátmi, ktorých získal Cruz. Volebný kolotoč republikánskych primárok pokračuje 5. apríla vo Wisconsine. Kľúčovým bude súboj o New York 19. apríla ktorý by mohol potvrdiť Trumpa v pozícii favorita na zisk republikánskej nominácie.

     

    - Reklama -