Podpredsedníctvo už zvládli všelijakí ľudia. Zvládne ho aj tehotná Nicholsonová, vyhlasuje o sebe liberálka

    0
    Lucia Nicholsonová (SaS) (Autor: SITA)

    Ako píše denník Nový Čas, podpredsedníčka parlamentu Lucia Nicholsonová, ktorá čaká už svoje tretie dieťa, sa rozhodla, že bude priekopníčkou. Svoje poslanecké povinnosti si bude plniť aj s dieťatkom v náručí a do parlamentu ho bude nosiť v šatke.

    Termín pôrodu má poslankyňa naplánovaný na prelom augusta a septembra a toho, že nebude zvládať materské a pracovné povinnosti súbežne, sa neobáva. „Podpredsedníctvo zvládali všelijakí ľudia. Nie je to atómová fyzika. Zvládol to Ján Ľupták, Augustín Marián Húska, zvládala to pani Renáta Zmajkovičová, tak myslím, že to zvládne aj tehotná Nicholsonová,“ povedala politička pre Nový Čas.

    Nicholsonová sa neobáva ani o novorodeniatko. So svojím najstarším synom Dominikom bola doma len mesiac a mladšiu dcérku Lilly všade nosila už ako dvojtýždňovú. O dieťatko je v prípade Nicholsonovej neprítomnosti pripravený postarať sa aj jeho nastávajúci otec. „Takže v parlamente budeme asi počuť detský plač a smiech. Po parlamente však už chodilo všeličo, takže dieťa môže byť iba príjemné spestrenie,“ povedala pre Nový Čas Lucia Nicholsonová.   

    - Reklama -