Keby toto Fico videl. Danko, Procházka a Bugár v jednom aute. Nečakané video hitom internetu

    0
    Bugár, Danko a Procházka vo vtipnom videu (Autor: ReproFoto: Facebook Váhosmer)
     
    Aj keď sa zdalo, že časy politickej satiry sú za nami, opak je zjavne pravdou. Potom, čo sa z obrazoviek vytratil humor Rasťa Piška či Milana Markoviča, ľudia začali hľadať náhradu najmä na internete. Pomerne obľúbenými sa stali fanúšikovské stránky na Facebooku, ktoré denne ponúkajú svojim fanúšikom vtipný pohľad na predstaviteľov našej politickej scény.
     
    Výnimkou nie je ani fanpage Váhosmer, ktorá na svojom profile len pred niekoľkými hodinami zverejnila krátky 30-sekundový spot, ktorý zobrazuje na spoločnej ceste autom troch hlavných koaličných spojencov premiéra Roberta Fica. Hlavnými hrdinami videa sú predseda strany Most-Híd Béla Bugár, predseda Siete Radoslav Procházka a šéf národniarov Andrej Danko.
     
     

    také jedno nedeľné :)

    Posted by Váhosmer on 20. marec 2016

     
    Bugár, Procházka a Danko na spoločnej ceste.  Zdroj: Facebook/Váhosmer
     
    Video je postavené na scénke známej z prevedenia Jima Carreyho na hudbu What Is Love od Haddaway. Napriek tomu, že videu chýba akýkoľvek dej, takmer okamžite sa začalo šíriť internetom. Ani nie 24 hodín potom, čo sa objavilo, má tisícky zdieľaní, lajkov a desiatky komentárov. Väčšina z nich znázorňuje len smajlíkov, no ani tie zvyšné by pre lídrov strán zrejme potešujúce neboli.
     
    - Reklama -