Bude občianska vojna. Zachrániť nás môže Kotleba. Katolícka strana bije na poplach

    0
    Marian Kotleba (Autor: SITA)

    Aj keď antisemitskú rétoriku Marian Kotleba nahradil v poslednom čase slovnými útokmi na Rómov, je zrejmé, že je antisemitom stále. Web Magnificat Slovakia zastrešuje Mariánske spravodajstvo a vydavateľstvo, ktoré niekoľkokrát vydalo Protokoly sionských mudrcov, informujú topky. Kniha neznámeho autora popisuje konšpiračnú teóriu o príprave židovskej svetovlády. V minulosti sa viackrát presvedčivo dokázalo, že ide o účelový podvrh, viacerí antisemiti ju však stále považujú za relevantný zdroj informácií. Kotleba takúto činnosť Magnificatu určite kvituje.

    Ako ďalej informujú topky.sk, na stránkach Magnificatu viackrát otvorene vyzývali čitateľov na podporu Mariana Kotlebu, tiež si myslia, že imigranti húfne prichádzajúci do Európy spôsobia občiansku vojnu. Strana ĽS NS má vo svojom programe dosiahnutie energetickej a potravinovej sebestačnosti. Magnificat tvrdí svojim čitateľom, že voľba Kotlebu je jedinou možnosťou, ako zvrátiť stav, keď sa Slovensko stalo „polokoloniálnym odbytiskom cudzích výrobkov“. Slovensko je v skutočnosti výrazne proexportne orientovanou krajinou a prípadná snaha o dosiahnutie stopercentnej sebestačnosti krajín odberajúcich produkty vyrobené na Slovensku by znamenala pre slovenské hospodárstvo katastrofu.

    Magnificat sa podobne ako kotlebovci neboja argumentovať nepodloženými konšpiračnými teóriami. Súčasnú migračnú krízu označujú stránky Magnificatu za riadenú a jej cieľom má byť „zničenie európskych národov a štátov a, predovšetkým, kresťanských koreňov Európy“. Kotleba by pravdepodobne nenamietal.

    Magnificat Slovakia ako politická strana kandidovala do niekoľkých volieb. Vo volebnej súťaži však vždy zožali iba fiasko.

    - Reklama -