Kollár v úzkych? S Piťom vraj paktoval za dozoru podnikateľa známeho aj zo Sasanky

    0
    Podnikateľ Boris Kollár (Autor: ReproFoto, Facebook)

    Po tom, ako sa do médií dostali fotky, na ktorých pózuje spolu s bývalými mafiánmi Matejom Šalagom, Tomášom Rajeckým či Jurajom Ondrejčákom, ktorí patrili do skupiny piťovci, Kollár všetky dohady o jeho osobe poprel. Včera prezradil, že sa s Ondrejčákom – Piťom pozná, ale kamarátmi nie sú. Šéf bratislavskej mafie, ktorý v súčasnosti sedí vo väzení, je známy vlastníctvom lukratívnych pozemkov nielen v hlavnom meste, ale aj na Donovaloch. Pozemky v tejto lukratívnej lokalite mal od neho Kollár prenajímať od roku 2011.

    Do prenájmu pozemkov je zapletený aj známy podnikateľ Marián Kočner, ktorý figuroval aj v sulíkovskej kauze Sasanka. „Či o tom existuje nejaká nájomná zmluva a či bola niekedy podpísaná, to neviem. Viem potvrdiť, že v roku 2011 som dohadoval podmienky tejto zmluvy medzi Borisom Kollárom a pánom Ondrejčákom. Podmienky zmluvy som dohadoval ja. Poprosil ma o to Boris, pretože Ondrejčák od neho chcel vraj, ak sa dobre pamätám, sumu niekde okolo dvoch miliónov korún slovenských a Boris bol ochotný za to zaplatiť maximálne 500-tisíc, a ja som to uhral niekde na milióne. To mal byť nájom za tie pozemky ročne,“ prezradil pre denník Plus JEDEN DEŇ Kočner.

    Podnikateľ tiež o Kollárovi vyhlásil, že s Piťom sa pravidelne stretávali na Donovaloch a nerobilo mu problém s mafiánom sedávať za jedným stolom. Síce je mafiánsky exbos Ondrejčák odsúdený na šestnásť rokov, jeho majetok neprepadol štátu a podľa katastra je stále v jeho vlastníctve.

     

    - Reklama -