Najskôr si zobral 4-ročné dieťa, potom obchytkával jeho matku. Ďalší útok imigranta v rakúskom bazéne

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Tridsaťsedemročná žena bola v plavárni so svojím 4-ročným synom, keď sa s ňou 50-ročný imigrant snažil niekoľkokrát neúspešne nadviazať komunikáciu lámanou nemčinou, informuje britský portál Express. Imigrant vzal jej syna z detského bazénu, načo šokovaná matka okamžite vyrazila k nemu, aby si vzala svojho syna späť. Muž vravel, že ak mu nerozumie, má ísť k nemu bližšie.

    Keď bola pri ňom, muž neváhal a strčil jej ruku do plaviek, kde jej obchytkával intímne partie. Žena okamžite zhrozene utiekla a než stihla incident nahlásiť, 50-ročný muž z plavárne zmizol .

    Majitelia nemeckých a rakúskych kúpalísk v mestách, kde sa nachádzajú azylové centrá pre prichádzajúcich imigrantov, začínajú byť zúfalí. Majitelia akvaparku v nemeckom Norderstedte dokonca plánujú rozdeliť celé zariadenie na časť pre mužov a časť pre ženy. Majiteľom klesajú tržby, pretože sa domáci obyvatelia stále častejšie do plavárne jednoducho boja ísť a v prípade nevpúšťania imigrantov do svojich zariadení sú označovaní za rasistov.

    - Reklama -