Tancujúci a spievajúci Putin obracajúci do seba fľašu vodky a nakopávajúci Jackieho Chana. Slovinský komik si podal ruského prezidenta

    0
    Parodické video slovenského komika Klemena Slakonju. (Autor: Reprofoto: Youtube/Klemen Slakonja)

    Speváčka Shakira, pápež František či dokonca aj ruský líder Putin. To sú osobnosti, ktoré sa vo svojich videách rozhodol sparodovať slovinský komik Slakonja. Jedným z najčerstvejších prírastkov do jeho satirického portfólia je aj Putin, ktorého zobrazil v situáciách, ktoré sa vo veľa prípadoch už stali aj terčom paródie na internete, napríklad na sociálnych sieťach.

    Umelec si prezidenta aj sám zahral a v sérii obrazov-skečov, ktoré na seba nadväzujú a plynule sa jeden od druhého odvíjajú, prekrútil a premrštil niektoré dobre známe fakty, ktoré sa viažu na jeho adresu.

    Komik vo videu ukáže prezidenta, ako vyhráva šachové partie, ako porazí kopancom Jackieho Chana či prevrhne cez rameno medveďa. Komik si z lídra uťahuje aj pomocou rôznych slovných hračiek.

    Parodické video z dielne slovinského komika si uťahuje z Putina. Zdroj: Youtube/Klemen Slakonja

    „Áno, ja môžem (po anglicky can, pritom do ruky chytí hračkárskeho Kena), lebo som prezident s najveľkolepejším plánom ako urobiť z matky Rusi opäť číslo jeden,“ spieva komik s hraným ruským prízvukom. Ďalej si posvieti aj na olympijské hry: „Je super byť prezidentom najväčšej krajiny, môžeš usporiadať olympijské hry aj pri štyridsiatich stupňoch a, mimochodom, Eurovízia je poriadne homošská,“ neberie si komik pred ústa servítky.

    - Reklama -