Sulík si pozýva lídrov. Prečo prišiel ako prvý Bugár?

    0
    Richard Sulík v centrále SaS (Autor: SITA)

    Predseda SaS má dnes popoludní a zajtra na programe sériu neformálnych stretnutí s tými, s ktorými počíta pri zostavovaní vlády. Ako prvého pozval predsedu Mosta-Híd Bélu Bugára. Ten to komentoval, že preto prišiel v ležérnom oblečení. So Sulíkom hovoril o programových prioritách a svojich predstavách, ale viac pred novinármi povedať nechcel. Jasne sa však vyjadril k tomu, že od predsedu Smer-SD Robera Fica zatiaľ nedostal žiadne pozvanie. 

    Sulík nekomentoval vyjadrenie predsedu SNS Andreja Danka. Šéf národniarov predpoludním oznámil, že chce rokovať len s tou stranou, ktorá bude mať poverenie na zostavenie vlády od prezidenta. Rozumiem tomuto postupu, je to všetko v poriadku,“ povedal Sulík na margo Dankových slov. Niektoré otázky chce Danko položiť aj priamo lídrom SaS a Mosta-Híd. Nech sa pokojne pýta. Pri vzájomnej vôli si ich vydiskutujeme. Ale nebudem mu to odkazovať cez médiá,“ vyhlásil šéf liberálov a nádejný premiér.

    Aké ďalšie stretnutia má Richard Sulík naplánované, nespresnil. Uviedol, že zatiaľ nemá termín stretnutia s lídrom Siete Radoslavom Procházkom. Ešte raz doplnil, že výnimkou bude Andrej Danko.

    - Reklama -