VOĽBY Kotleba najskôr volebnú centrálu zatajoval, neskôr sa v nej ukázal. Nechýbala ani tehotná manželka

    0
    Marian Kotleba (Autor: Peter Števkov)
    Ľudová strana Naše Slovensko – Marian Kotleba počas volebnej noci nezriadila volebný štáb, členovia vedenia sledujú konanie volieb individuálne alebo v malých skupinách, uviedol podpredseda strany Rastislav Schlosár. Ako ďalej dodal pre agentúru SITA, to zároveň vylučuje možnosť, že by zástupcovia vedenia strany reagovali na informácie o priebežných výsledkoch volieb. Verejnosť si mala na reakcie počkať až do dneška. 
     
    Celé sa to však vyvinulo trochu inak, ako zástupcovia ĽS NS plánovali. Čím viac hlasov totiž bolo spočítaných, tým jasnejšie sa javilo, že strana sa ocitla za bránami parlamentu a vôbec nie s odretými ušami. Ako informoval cas.sk, krátko po štvrte hodine ráno do svojej volebnej centraly pri Nitre v hoteli ABC prišiel predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba v sprievode svojej tehotnej manželky Frederiky.  
     
    Šéf Banskobystrického kraja však nezmenil svoje stanovisko a zopakoval, že vyjadrovať sa plánuje až po oficiálnom sčítaní hlasov, píše cas.sk. Kotleba zároveň poďakoval voličom, že ich volili a uviedol, že nechcú sklamať a chcú  na Slovensku obnoviť zákon a poriadok. 
     
     
    - Reklama -