Paranoidný Ládin. Prefíkané drony a odpočúvanie v zube, aj takto si exterorista krátil čas

    0
    Usáma Bin Ládin. (Autor: pk)

    Len prednedávnom americká tajná služba odtajnila dokumenty viažuce sa k osobe bývalej teroristickej „jednotky“ Usámovi bin Ládinovi. Texty obsahujú aj informácie o Ládinovom až fanatickom či paranoidnom strachu z odpočúvania.

    Terorista sa v jednom z listov, v ktorom je podpísaný ako Abú Abdalláh, vyjadruje k plánom svojej ženy, ktorá chcela ísť k stomatológovi. Obával sa, že do jej zubu by mohli špióni či tajní agenti zaviesť čip. „Čip má dĺžku ako zrnko a šírku len ako rezanec,“ píše v liste.

    V ďalšej korešpondencii sa exteroristický líder vyjadruje aj na adresu akéhosi kufra, v ktorom dostali výkupné za afganského diplomata. Prikázal svojim spolubojovníkom, aby sa kufra okamžite zbavili, pretože sa opäť obával odpočúvacích zariadení, ktoré v ňom mohli byť nainštalované.

    Zaujal aj Ládinov príkaz bojovníkom, aby z domu v Péšávare vychádzali len počas zamračených dní, pretože mal strach z útokov dronov. Tajné dokumenty pochádzajú z obdobia medzi rokmi 2009-2011. O problematike informoval portál Sputnik News.

    - Reklama -