Kaník do volieb nepôjde, no v podpore má jasno. Neuveríte, koho odporúča voliť

    0
    Ľudovít Kaník (Autor: SITA)

    Odporučením voliť SaS svojim voličom chce Kaník zrýchliť volebný finiš liberálov, aby získali viac hlasov, a to aj preto, keďže SaS je pravicová strana, ktorá sa po voľbách odmieta spojiť so Smerom Roberta Fica.

    Kaník nemá s predsedom SaS Richardom Sulíkom žiadnu dohodu o prípadných postoch po voľbách, respektíve o akomkoľvek finančnom dorovnaní za volebný výsledok. „Veríme v dobrú a otvorenú odbornú a politickú spoluprácu v ďalšom období,“ povedal Kaník.

    Po marcových parlamentných voľbách chcú Demokrati Slovenska – Ľudo Kaník pokračovať v budovaní straníckych štruktúr, čo najskôr po voľbách plánujú zvolať stranícky snem a zúčastniť sa na komunálnych a ďalších voľbách. Kaník chce so svojou stranou pokračovať v stmeľovaní pravice a presadzovaní nových spôsobov riešenia starých problémov.

    Predseda Demokratov Slovenska pripomenul, že strana vznikla tesne pred voľbami ako subjekt, ktorý reaguje na nezdravý a negatívny vývoj na stredopravej scéne. „Vedeli sme, že sa na poslednú chvíľu pokúšame o nemožné,“ dodal Kaník. Pretože strana by sa do parlamentu nedostala, chcú zabrániť prepadu hlasov, ktoré môžu ohroziť výsledok stredopravých síl a pomôcť Smeru. Preto Demokrati Slovenska odstupujú z volieb a vzdávajú sa hlasov v prospech SaS.

    - Reklama -