VIDEO Mala strážiť dieťa. Namiesto toho mu odrezala hlavu a kričala Allahu akbar. Moslimská opatrovníčka šokovala Rusko

    0
    Žena s odťatou hlavou dieťaťa (Autor: reprofoto: Youtube)

    Moskovská polícia konštatovala, že žena bola zamestnaná ako opatrovníčka dieťaťa vo veku štyroch rokov. Namiesto opatery však moslimka dieťaťu odrezala hlavu a následne s ňou odkráčala do mesta. Predtým však ešte stihla byt nebohých rodičov podpáliť. Údajne má ísť o 38-ročnú ženu z Uzbekistanu, ktorú si rodičia najali na stráženie dieťaťa.

    Ženu s odťatou hlavou dieťaťa zadržala moskovská polícia v blízkosti stanice metra Okťabrskoje Pole. Podľa svedkov, na ktorých sa odvolávajú ruské médiá, bola žena oblečená v čiernom a vyhrážala sa, že vstup do metra vyhodí do povetria.

    Policajná hliadka vyzvala ženu k predloženiu preukazu totožnosti, lebo svojím správaním vyvolala podozrenie polície. Žena hneď pred očami šokovaných okoloidúcich vybrala z tašky hlavu štvorročného dieťaťa a kričala, že dieťa zavraždila. Hrozila, že sa vyhodí do vzduchu. „Ja som terorista!“ kričí žena na videu do smiechu prítomných Rusov, ktorí si asi neuvedomujú, čo Stredoázijčanka drží v ruke. Varujeme, video obsahuje zábery, ktoré nie sú určené pre slabé povahy.

    Žena sa chváli odťatou hlavou dieťaťa.
     

    V čase zatýkania bola žena zrejme pod vplyvom psychotropných látok. Vzhľadom na jej „neadekvátne správanie sa pri zatýkaní“ ju internovali na moskovskú psychiatrickú kliniku, pričom teraz žena prechádza testami, ktoré majú odhaliť, či si svoje konanie uvedomovala.

    Bezhlavé telo dieťaťa našli medzitým hasiči v byte na severovýchode od mestského centra. Byt zničil požiar a pozostatky dieťaťa javili známky krutého násilia. Podľa britského denníka The Telegraph polícia zatiaľ čin nevyšetruje ako terorizmus.

    Žena prechádza s odťatou hlavou okolo fastfoodového reťazca

    Podľa agentúry Interfax polícia uzavrela okolie stanice metra i vchody do nej. Uzavreté sú aj ulice v okolí miesta činu, kde hliadkujú policajti v nepriestrelných vestách. 

     

    - Reklama -