Sebavedomý Trump: Diana bola blázon, ale vyspal by som sa s ňou bez váhania

    0

    Ešte v 90. rokoch bol Trump pravidelným hosťom kontroverznej rozhlasovej relácie DJ Howarda Sterna, kde často klebetili o príťažlivosti rôznych dám. A tak sa na pretras dostala aj kedysi populárna Ladi Di.

    Diana mala z neho vraj husiu kožu

    Na margo Diany, ktorá tragicky zahynula pri autonehode v roku 1997, povedal, že bola blázon a že sa mohol s ňou vyspať. Okrem toho sa rozplýval nad jej „supermodelkovskou krásou“. Informácie o tom teraz priniesol portál Buzzfeed.

    V roku 2000 zase vyhlásil, že bola bláznivá, ale to sú len také detaily, takže by sa s ňou stále vyspal, a to bez váhania. „Mala výšku, mala krásu,“ doplnil Trump v časoch, keď sa nám ani nesnívalo, že o 15 rokov neskôr zamieša karty medzi ostatnými prezidentskými kandidátmi. Neboli to však jediné pripomienky na Dianinu adresu. Trump sa priznal aj k tomu, že sa ju po rozpade s princom z Walesu snažil sledovať, informoval Daily Mail.

    Minulý rok médiami prehrmela aj správa, že Trump považoval Dianu za akúsi trofej a po rozpade manželstva ju „bombardoval“ kyticami. Rozhlasová hlásateľka Selina Scottová vtedy pre Sunday Times napísala, že Dianu v Kensingtonskom paláci bombardoval obrovskými kyticami kvetov, každá mala pritom hodnotu stoviek libier. „Vzhľadom na to, že sa v jej apartmáne hromadili ruže a orchidey, narastali v nej obavy, čo má robiť. Začínalo to vyzerať tak, že ju Trump sleduje,“ vyhlásila s tým, že Diana sa jej posťažovala, že má z neho husiu kožu.

    „Keď zomrela pri tragickej autonehode v Paríži v roku 1997, povedal kamarátom, že jeho najväčším sklamaním je, že nemali rande. Povedal, že si stále myslel, že má šancu na nejakú romancu s ňou,“ tvrdila Scottová. Dokonca ju kedysi opísal ako „dámu snov“.

    - Reklama -