Steven Seagal učí srbských policajtov nakopávať zadky vo veľkom štýle. Stane sa krajina najbezpečnejším miestom v Európe?

    0
    Herec a producent Steven Seagal si preberá pas od srbského premiéra Alexandra Vučića (Autor: SITA)
    Nielenže sa americký herec podujal na úlohu šéfa tréningového programu srbských policajtov, Steven Seagal dokonca prijal aj srbské občianstvo, ktoré mu podpísal priamo premiér Aleksandar Vučič ešte začiatkom januára.
     

     
    Rozhodnutie prijať srbské občianstvo urobil svetoznámy herec po niekoľkých opakovaných návštevách Srbska, ktoré absolvoval vlani počas niekoľkých mesiacov. Seagal, ktorý je nielen herec, ale aj majster bojových umení, sa počas svojich návštev stretol so srbským premiérom Vučičom aj prezidentom Tomislavom Nikoličom a ďalšími predstaviteľmi Srbska. 
     

    Akčný hrdina v službe

    Šesťdesiattriročný herec, ktorý má čierny pás a siedmy dan v aikido, teraz učí toto bojové umenie srbských policajtov a členov poriadkových jednotiek. Seagal už v minulosti viackrát uviedol, že plánuje v srbskom Belehrade otvoriť súkromnú školu, v ktorej bude vyučovať aikido. 
     
    Americký herec, ktorý hral napríklad vo filmoch Muž so znakom smrti či Aljaška v plameňoch, po opakovaných návštevách Srbska prisľúbil vedeniu krajiny, že urobí všetko, čo bude v jeho silách, aby šíril dobré meno krajiny po celom svete. 
     
    Seagal nezabudol pripomenúť, že Srbsko utrpelo viackrát v histórii veľkú krivdu, a dodal, že to boli práve Američania, kto zasieval predsudky voči Srbom a šíril správy proti nim počas vojny, ktorá otriasla Balkánom v 90. rokoch. 
     

    - Reklama -