Kresťania, podrobte sa. Nech Alah zničí nepriateľov islamu. Takto privítali utečencov v Kanade

    0
    Moslimský duchovný Shaban Sherif Mády (Autor: Reprofoto, Youtube)

    Imám predniesol plamenný prejav počas podujatia organizovaného Islamským spolkom pre blahobyt (Islamic Welfare Association) v kanadskom štáte Alberta, ktoré sa uskutočnilo s cieľom privítať sýrskych utečencov, ktorí prednedávnom prileteli do Kanady.

    Islamský duchovný Shaban Sherif Mády v minulosti hájil návrat kalifátu a dobytie Európy islamistami, podporuje teda ciele identické s tými, ktoré sa snažia dosiahnuť džihádisti Islamského štátu. Vyzýval tiež Alaha, aby „vyhladil tých, ktorí stoja proti jeho plánu.

    Ó, Alah

    Vo svojej uvítacej reči pre utečencov sa radikálny imám vyjadril podobne: „Ó, Alah, posilni mudžahedínov, nech sú kdekoľvek! Spevni a posilni ich srdcia, nechaj ich zasiahnuť ich ciele. Dožič im víťazstva nad ich nepriateľmi… Ó, Alah, znič utláčateľov! Ó, Alah, znič tvojich nepriateľov, nepriateľov náboženstva (islamu)… Ó, Alah, komukoľvek, kto praje dobro islamu a moslimom, dožič mu všetku dobrotu… Ó, Alah, komukoľvek, kto nám praje zlo a kto praje zlo islamu a moslimom, upleť mu jeho úmysel okolo jeho krku, nechaj ho, nech sa naň sústredí, nech jeho plán spôsobí jeho vlastné zničenie.“

    Privítanie utečencov

    V ďalšom videu Mády ospevuje kanadského premiéra Justina Trudeaua, ktorého prirovnáva k Ašamovi ibn-Abjarovi, kráľovi, ktorý zradil svojich vlastných ľudí predtým, ako konvertoval na islam. Mády ďakuje Trudeauovi za to, že „odstránil podozrenie, že islam súvisí s terorizmom“. Vôbec mu pritom neprekáža, že v tej istej reči vyzýva teroristov, aby zasiahli svoje ciele.

    Mády o kanadskom premiérovi

    Podrobte sa v rytme spevu

    Nejde pritom o prvý prípad, keď moslimských imigrantov v Kanade privítali za šokujúcich okolností. V minulom decembri zaspieval zbor istej kanadskej školy pre 163 prijatých utečencov pieseň, ktorá ospevuje Mohamedov príchod do Mediny po tom, ako prinútil kresťanov, aby pod hrozbou smrti konvertovali na islam.

    Justin Trudeau na sociálnej sieti vyjadril piesni podporu napriek skutočnosti, že odkazuje na bitku opísanú v Koráne, v ktorej moslimov vyzývajú, aby bojovali proti neveriacim, až kým nezaplatia Džizju s ochotnou poddajnosťou a kým sa sami nebudú cítiť podmanení.

    Džizja je daň, ktorú by v islame mali platiť kresťania a židia pod nadvládou moslimov. V súčasnosti je zavedená na územiach ovládaných Islamským štátom.

    V skratke, školopovinné deti spievali pieseň, ktorá ospevuje podrobenie sa kresťanov moslimom a kanadský premiér (údajný katolík) im do toho tlieskal. 

    - Reklama -