Masový vrah Obama, nebuďte ako on. V uliciach Moskvy sa objavil kontroverzný plagát

    0
    V uliciach Moskvy sa objavil kontroverzný plagát. (Autor: Repro foto: Twitter/N.B.)

    „Fajčenie zabíja viac ľudí ako Obama. A že on zabije naozaj veľa ľudí! Nefajčite! Nie je potrebné byť ako Obama!“ Hlásajú to plagáty, ktoré nájdeme v Moskve na autobusovej zastávke. Informoval o tom server Sputnik News. Nie je isté, kto za kampaňou stojí, no sám Obama v minulosti priznal, že cigaretám prepadol a dnes síce nefajčí, ale s chuťou zapáliť si bojuje.

    Nie je to zďaleka prvý ruský kopanec do šéfa Bieleho domu. Pred časom sa na serveri YouTube objavilo video, v ktorom drží mladá žena ceduľu s tvrdením, že týždeň čo týždeň Obama zabije 875 ľudí. Ďalším kontroverzným „performance“, ktoré sa objavilo v ruských uliciach, bolo premietanie krátkeho videa, v ktorom Obama požieral zástavy Sýrie či Iraku a ďalších krajín s diabolskými rohmi na hlave.

    Kritické ohlasy však zaznievajú napr. aj od opozičných poslancov. Dmitrij Gudkov ironicky poznamenal, že o chvíľu ruské deti nebudú strašiť ježibabou, ale práve americkým prezidentom.

    „Spoločne so zástupcami spoločnosti Gallery Servis a štátnym podnikom Mosgortrans, ktoré sa zaoberajú využívaním zastávkových pavilónov, bude uvedený plagát odstránený,“ prezradil tlačový hovorca oddelenia oznamovacích prostriedkov a reklamy Moskvy Konstantin Gorochov.

    - Reklama -