Bugár v Nitre s imigrantmi nepochodil. Na mítingu s publikom chýbalo „prepojenie“

    0
    Béla Bugár (Autor: SITA)

    Na nitriansky míting strany Most-Híd prišlo niekoľko desiatok návštevníkov. Dôvodov bolo určite viac, jedni si chceli pozrieť v plnej paráde Bélu Bugára a druhí sa zase prišli obohatiť o jeden či dva reklamné predmety a vypočuť si koncert slovenských muzikantov. Divákov prilákali Diabolské husle, Anita Soul či Elena Vácvalová v úlohe moderátorky.

    Na pódiu sa okrem spomínanej humoristky objavil aj Bugár a Jana Žitňanská. Predseda strany odpovedá na prvú otázku z publika: „Prečo tento náš sprostý štát platí všetko migrantom?“ Bugár ihneď odpovedá. Vysvetľuje, že od vzniku Slovenska o azyl požiadalo 58-tisíc ľudí, získalo ho 650 a ostalo tu žiť asi 180. Bugár položil rečnícku otázku, že či sa naozaj bojíme 180 ľudí. Z publika sa ozvalo: „Áno!“

    „Tak potom máme asi mentálny problém a to by bolo veľmi zlé,“ poznamenal šéf strany. Ten sa publika opýtal, či už niekto videl imigrantov v Nitre, jeden z divákov mu odpovedal kladne. „A kde, prosím vás? Skutočné problémy sú iné a nie migranti,“ vysvetľuje. Po Bugárovi nastúpila Žitňanská a predstavila protikorupčný balíček a následne aj regionálny. Vo všeobecnosti Bugár s názormi na utečencov v Nitre veľmi nepochodil. O predvolebnom stretnutí s občanmi informoval portál Aktuality.sk.

    - Reklama -