Pán premiér dostal spomienkové video ku Dňu priateľstva. Vy ste blázni, reagoval jeden z užívateľov FB

    0
    Premiér a predseda strany Smer-SD Robert Fico (Autor: SITA)

    „Zdravíme, Robert! Toto sú vaši priatelia,“ takto familiárne sa začína ani nie dvojminútové video „priateľov“ z dielne SaS na sociálnej sieti za hudobného sprievodu Piesne práce, ktorú venovali Robertovi Ficovi.

    Na fotografiách sa zobrazujú kontroverzní páni, ako Štefan Harabin, diktátor Muammar Kaddáfi či Juraj Široký, ktorý je označovaný za jedného z „mecenášov“ Smeru. Saskári ale nezabudli ani na finančné skupiny JaT a Pentu, expredsedu parlamentu Pavla Pašku, ktorý sa vzdal funkcie pre jednu z káuz vlády Smeru – neslávne slávny predražený nákup CT. Na záberoch sa mihla aj Ficova asistentka Mária Trošková, zapletená do škandálu okolo maséra Kostku, nechýbali však ani premiérovi „verní“ ministri – Počiatek a Kaliňák.

    „Každý by chcel takých. Všeličo ste spolu zažili,“ podpichujú liberáli. Záver videa „zaklincovali“ záberom na prihlášku Roberta Fica za člena KSČ. „Vaši priatelia sú úžasní – všetko najlepšie ku Dňu priateľov- nezabudneme,“ popriali premiérovi.

     

     

    Deň priateľov Roberta Fica

    DEŇ PRIATEĽOVSpomienkové video sme urobili za pána premiéra. Prajeme mu všetko najlepšie.

    Zveřejnil(a) Sloboda a Solidarita dne 9. únor 2016

     

    Reakcie „fanúšikov“ SaS

    „SaS by si mala urobiť spomienkové video z jej slávnej vládnej éry a hlavne Sulík ako predseda parlamentu…,“ kritizoval nápad saskárov jeden z užívateľov FB. „Už sa nestrápňujte viac. Prstom ukazovať pred voľbami a po voľbách viete, len aby ste zakryli svoju neschopnosť niečo užitočné urobiť pre štát. A to myslím komplet politikov,“ napísala zase Dominika. „Vy ste blázni, ale žeriem vám to, kvalitné video,“ znela reakcia Radoslava. 

    Video malo po dvoch hodinách od zverejnenia vyše 120-tisíc videní, viac ako 3 000 lajkov a viac ako 2 500 zdieľaní.

    - Reklama -