Z tohto znervóznel aj Fico. Iba desaťročný chlapec znásilnený utečencom. Európa nemá žiadne riešenia. Čo odkázal premiér svätuškárom?

    0
    Robert Fico (Autor: SITA)

    To, že predseda vlády komunikuje s verejnosťou aj prostredníctvom sociálnych sietí, nie je žiadnou novinkou. Najnovšie na jeho profile pribudlo video, v ktorom hovorí opäť o utečencoch a ochrane Slovenska. Dlho som si hrýzol do jazyka, ale po prípade znásilnenia 10-ročného chlapca vo Viedni už nemôžem byť ticho,“ vyznáva sa Fico v statuse.

    K videu pripojil aj link na článok o prípade z konca vlaňajška, keď iracký imigrant na plavárni znásilnil len 10-ročného chlapca. Rakúska polícia o tejto udalosti však informovala až tento týždeň. Prípad natoľko zasiahol premiéra, že sa o ňom rozhovoril v krátkom videu. „Naozaj mi začína vážne vadiť, že médiá dnes neinformujú o udalostiach, ktoré dnes hýbu témou migrácie,“ rozhorčuje sa na úvod predseda vlády a dodáva, že nevieme nič o tom, čo povedal šéf nemeckej tajnej polície, ktorý priznal, že do Európy prichádzajú teroristi a bojovníci IS prezlečení za migrantov.

     

     

    Média vôbec, alebo len vo veľmi malej miere priniesli aktuálne závažné informácie tykajúce sa migračnej krízy. Dlho som si hrýzol do jazyka, ale po prípade znásilnenia 10-ročného chlapca vo Viedni už nemôžem byť ticho.http://www.independent.co.uk/news/world/europe/iraqi-refugee-raped-10-year-old-boy-at-austrian-swimming-pool-a6857721.htmlhttp://www.reuters.com/article/us-germany-security-idUSKCN0VE0XL

    Posted by Robert Fico on 7. február 2016

     

    Podľa premiéra sa málo hovorí aj o demonštráciách, ktoré prebiehajú v Európe, pričom plynule prechádza k prípadu desaťročného chlapca. „A už nechcem ani hovoriť o prípade, ktorý sa stal naposledy vo Viedni, keď v decembri migrant, ktorý došiel do Európy, znásilnil desaťročného chlapca,“ vraví Fico a dodáva, že je potrebné naďalej robiť na Slovensku vyváženú politiku, aby tu bol pokoj.

    „Všetkým svätuškárom oznamujem, že nielen Viedeň, ale aj Praha sú veľmi, veľmi blízko. Aj tak som veľmi pesimistický, pretože Európa nemá žiadne riešenia, ale my v tej našej politike, pokiaľ ide o migrantov, budeme dôsledne pokračovať, lebo má svoje výsledky,“ končí svoj preslov premiér.

    Počas niekoľkých hodín od zverejnenia má video už viac ako 24-tisíc zhliadnutí a stovky lajkov a zdieľaní, ba aj desiatky komentárov. 

    - Reklama -