Nové informácie zo súkromia ruského prezidenta. Putinove dcéry sa majú ako v bavlnke. Okolo ich mien lietajú horibilné sumy

    0
    Ruský prezident Vladimír Putin (Autor: SITA)

    Mladšia prezidentova dcéra Jekaterina Tichonovová vraj vedie spoločnosť In Praktika, ktorá sa významne zúčastňuje projektu financovaného štátom – má za 110 miliárd rubľov modernizovať Moskovskú štátnu univerzitu. Jej manžel je v tridsiatich troch rokoch majiteľom 2,85 miliardy dolárov.

    Staršia Putinova dcéra Marija nesie už v poradí štvrté priezvisko, teraz sa vraj volá Voroncovová-Faassenová. Podľa ruských novinárov si vzala holandského podnikateľa Jorrita Faassena, ktorý pracoval v Gazprome ako riaditeľ pre rozvoj obchodu. Bez Marije by vraj túto funkciu nezískal. Marija, bývalá študentka moskovskej MGU (školy, ktorú teraz modernizuje jej mladšia sestra), rada cestuje po svete a prechádza sa na najdrahších jachtách, ktorých týždenný prenájom činí okolo 45-tisíc eur. Marija ukončila univerzitu v roku 2011 s červeným diplomom. Témou jej diplomovej práce boli rastové a metabolické efekty rastových hormónov pri liečení detí malého vzrastu.

    Staršia dcéra sa priatelí s homosexuálmi

    Hneď ako Marija prácu úspešne obhájila, bol jej diplomový vedúci, akademik Dedov, menovaný za prezidenta Ruskej akadémie lekárskych vied. Pritom vraj v minulých rokoch opakovane neuspel. Jeho syn sa stal sudcom za Rusko na Európskom súde pre ľudské práva a Detský endokrinologický inštitút, kde Marija pôsobí, bol mimo akýchkoľvek plánov prestavaný za 6,6 miliardy rubľov.

    Žurnalistu zaujalo aj to, že Marija sa na sociálnej sieti priatelí s gaymi a lesbičkami. A poukázal na to, že sám Putin známym ľuďom zakazuje verejne hovoriť o ich minoritnej sexuálnej orientácii.
    Ruskí novinári zistili aj to, že bývalá Putinova manželka Ludmila sa znovu vydala a teraz nesie priezvisko Očeretná.

    Celý text nájdete TU.

    - Reklama -