KOHO BUDETE VOLIŤ? Dnes odpovedá: Nikita Slovák, režisér

    0
    Režisér Nikita Slovák počas skúšania s herečkou Kristínou Turjanovou (Autor: archiv N.S.)

    Pôjdete voliť?

    Určite pôjdem voliť, lebo voľby sú právom a nie povinnosťou.

    Prečo?

    Hlavne preto, že pomery v tejto krajine sa neustále zhoršujú, vždy, keď vládnu populisti a komunisti, z rôznych úkrytov sa vyplazí lúza, verejný priestor zaplavia konšpirátori, ezoterici, náckovia, rusofili a preto chcem voliť slušnú vládu.

    Rozhodli ste sa, komu dáte hlas?

    Som liberál, budem voliť liberálov, prekážajú mi rôzne Aliancie za rodinu, tlak cirkvi ovládať súkromný život a priveľa štátu v každom odvetví. SaS je jediná strana, ktorá nemá bohatého mecenáša a žiadny finančný škandál v portfoliu.

    Nikita Slovák pôsobí ako textár, režisér a libretista v slovenských umeleckých inštitúciách. Z jeho tvorby sú najznámejšie diela: Príbeh ulice I., II. – Divadlo Aréna Bratislava, O strašne smutnom anjelovi – Štátny komorný orchester Žilina, Clamor homine – Rudolfínum Praha, Kráľovná spieva blues – Divadlo West, Podivuhodné dobrodružstvá Dona Quijota, Nevedkove dobrodružstvá, O človiečikovi z dreva, O Jonášovi a veľrybe, O Jankovi Hraškovi – Bábkové divadlo Žilina, Cesta okolo sveta. Krížová cesta – Slovenské komorné divadlo V Martine, Krysiar – DAB Nitra, …Romeo+Julia, Janko Hraško – BDT, …na vaše hroby – Nová scéna v Bratislave. Pre Balet SND sa podieľal na inscenáciách Narodil sa chrobáčik a Caligula.

    - Reklama -