Roman Bednár: Robert Fico pre nemecké média – Čo robí EÚ je rituálna samovražda, ale bez nás

0
Robert Fico (Autor: SITA)

Vyslovil na túto politiku Bruselu ostrú kritiku. Nemecké médiá uvádzajú aj vyjadrenie slovenského premiéra v českom Práve, kde povedal, že kým každodenne prichádzajú do EÚ tisícky emigrantov, tak sa debatuje o úplne nezmyselných utečeneckých kvótach, hoci sa Európa už sama „potí vo vlastnej šťave“. Ak to bude trvať ešte ďalšie dva roky a Európa ešte stále nebude schopná vybudovať plánovanú kompletnú ochranu hraníc aj pozdĺž európskych morí, tak EÚ spácha smovraždu. Preto je potrebné čo najskôr zastaviť príliv ilegálnych migrantov.

Fico okrem toho povedal, že po masívnom sexuálnom násilí počas silvestrovskej noci, Slovensko už nie je ochotné prijať žiadnych utečencov, moslimov. Týmto opatrením chce ako zodpovedný politik urobiť všetko preto, aby obyvatelia jeho krajiny nemuseli mať podobné tragické skúsenosti, aké zažili nemecké ženy vo viacerých mestách. Podľa slovenského premiéra sú ženy v Nemecku neustále ohrozené mužmi z radov obrovskej masy utečencov, ktorí vyrastali v kultúre, kde nie sú ženy rešpektované tým spôsobom, ako u nás.

Focus napísal, že slovenský politik je presvedčený, že existuje výrazná súvislosť medzi záplavou migrantov v EÚ, iniciovanou kancelárkou Merkel a islamistickými atentátmi v Paríži, ako aj udalosťami silvestrovskej noci v Nemecku. R. Fico pochybuje o tom, že je možné integrovať islamskú relígiu v Európe.

Focus ďalej uvádza, že SR explicitne odmietla začiatkom januára svoju účasť na humanitárnej pomoci pre migrantov. Financovať bude len dôkladnu ochranu Schengen-hraníc, lebo len tak je možné zastaviť neregulované prúdenie utečencov. R. Fico podčiarkol, že  SR nie je v žiadnom prípade schopná integrovať tisícky utečencov, ktorí majú neurópske mravy a obyčaje a moslimskú relígiu.

Nemecké média uvádzajú, že stredoeurópske štáty V4 – Maďarsko, Slovensko, Česko a Poľsko –  majú dohodu o spoločnom vyjadrovaní svojich požiadaviek vzťahujúcich sa na riešenie utečeneckej krízy. Premiér Fico žiada veľmi ostro zastavenie ilegálnej migrácie.

Ešte v decembri minulého roku  podala SR spolu s Maďarskom žalobu na Európsky súdny dvor proti stanoveným utečeneckým kvótam, ktoré rozhodol Brusel.

Robert Fico sa prejavil ako odvážny politik, ktorý sa nebojí postaviť proti diktátorskej vôli „vládcov“ Európy, ktorí sedia v Bruseli a Berlíne a nemajú ani len potuchy o tom, aké sú skutočné postoje ľudí krajín V4 vo vzťahu k moslimským migrantom.

Roman Bednár
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na www.roman-bednar.com.

- Reklama -