Žena si zašla do plavárne so svojimi deťmi, zažila šok. Na jej trojročného chlapca si urobil chúťky imigrant

    0
    Demonštrácia proti imigrantom v Nemecku. S heslom: Rapefugees not welcome - znásilňovači-utečenci, nie ste vítaní (anglická slovná hračka) (Autor: SITA)

    Namiesto šantenia sa vo vode a radovánok čistý hnus a zdesenie. To si môže povedať 36-ročná matka troch detí, ktorá s nimi zavítala do plavárne. Ako totiž uvádza server Breitbart s odvolaním sa na noviny Kronen Zeitung, niektorí cudzinci sa mali správať zvláštne a jeden sa mal aj dopustiť sexuálneho napadnutia nevinného dieťaťa.

    Ruky pod plavkami

    Matka bola v plavárni so svojimi tromi deťmi, desaťročnou dcérou a dvoma chlapcami, tri- a šesťročným. „Všimla som si šesť cudzincov vo veku 30 a 40 rokov v krytom bazéne. Dvaja z nich sedeli na okraji bazéna pre deti,“ uviedla matka. Na tom by nebolo nič zvláštne, no zdesenie vyvolala iná vec. Matka si totiž všimla, že jeden z nich mal ruky pod plavkami najmladšieho z chlapcov.

    Žena okamžite zavolala plavčíka, ktorý muža so zvláštnymi chúťkami vyhodil z bazéna. Personál zároveň dostal pokyn, aby venoval situácii na plavárni viac pozornosti. Polícia privolaná nebola. Nejde pritom o prvý útok so sexuálnym motívom. Niečo podobné sa totiž malo stať ešte v decembri vo Viedni, keď mal byť desaťročný chlapec „zneužitý“ irackým mužom.

    - Reklama -