Klamstvá a prešľapy Hillary Clintonovej. Vraj je toho dosť

    0
    Hillary Clintonová (Autor: SITA)

    Prvý prípad, o ktorom sa článok zmieňuje, sa odohral počas vojnového chaosu na Balkáne. Vtedy svetové médiá zaznamenali jej interview po pristátí v Bosne a Hercegovine. „Tam sa stala cieľom ostrostrelcov, lenže žiadny sa netrafil. Trafiť sa ani nemohol, pretože nemal príležitosť na úspešný zásah, Hillary si drámu vymyslela. V čase fiktívneho nebezpečenstva bola dotyčná potenciálna obeť kdesi inde na recepcii, kde vybuchovali iba zátky šampanského,“ píše server.

    Keď sa neskôr ktosi osmelil opýtať na takú nezrovnalosť, Hillary poslúžila vysvetlením, že pôvodne po nebezpečnom lete a jeho pristátí bola unavená, čo viedlo k uvedenému mylnému vyjadreniu. „Hillary sa síce mohla vyhovárať na pôvodnú únavu, ktorá jej bránila rozlišovať medzi streľbou a šampanským, lenže to isté pochybenie medzi obriezkou a kastráciou niekoľkokrát opakovala,“ pripomenul Ulč.

    Celý text si môžete prečítať TU

    Pripomína tiež, že keď Clinton s manželkou museli Biely dom opustiť, Hillary oznámila národu, že odchádzajú ako úplní chudáci, bez haliera vo vrecku. „Takéto uisťovanie nemalo vôbec nič spoločné so skutočnosťou. Takí chudáci s prázdnymi vreckami si práve zadovážili náramnú rezidenciu v štáte New York na luxusnej adrese s indiánskym menom Chappaqua,“ uviedol Ulč.

    O prešľapoch Clintonovcov už vyšla aj kniha

    V USA vyšla navyše publikácia, ktorá píše o šestnástich prípadoch údajného kriminálneho konania manželov Clintonovcov.

    Išlo vraj napríklad o zneužitie federálneho daňového úradu IRS na zásah proti jednotlivcom a organizáciám nepríjemne si počínajúcim z hľadiska záujmov Clintonovcov. „Medzi nimi boli aj mnohé ženy, ktoré si trúfli protestovať proti aktom znásilnenia bývalým prezidentom, náruživým dobyvateľom. Hillary tieto žalobkyne zatratila ako nástroj mohutnej pravicovej konšpirácie,“ píše Ulč.

    Clintonovci vraj tiež v čase, keď bývali v Bielom dome, prenajímali tamojšiu Lincolnovu spálňu 800 záujemcom. Tým si privyrobili 5,4 milióna dolárov. „Biely dom nepatril Clintonovcom, je to majetok amerického národa,“ podotýka Ulč v tejto súvislosti.

    autor: vam

    - Reklama -