Poriadny trapas. Ruský politik chcel ukázať, že je človek z ľudu. Skončilo sa to však úplne inak

    0
    Ilustračné foto: Moskva, Rusko (Autor: SITA)

    Milonov chcel ukázať, že je ľudový politik. Rozhodol si preto kúpiť auto ruskej výroby Lada Vesta. Cenu 658-tisíc rubľov (asi 9-tisíc eur) však nezaplatil hneď, polovicu sumy chcel tri roky splácať. V záberoch ochotne zapózoval ako podpisuje zmluvu, ukázal však oveľa väčší poklad na svojom zápästí. Hodinky značky Ulysse Nardin, ktoré mal na ruke, stoja v priemere 730-tisíc rubľov, teda takmer 10-tisíc dolárov.

    Ruský politik sa chcel predviesť patriotickým a ľudovým gestom, ale protikorupční aktivisti poukázali na to, že mal na ruke drahšie hodinky, ako stálo auto.

    Podľa ruskej agentúry LifeNews sa Milonovov ročný príjem odhaduje približne na 3,5 miliónov rubľov (48-tisíc dolárov). Podľa priznaní na webových stránkach mestskej rady vlastní záhradu veľkú 900 metrov štvorcových, apartmán s rozlohou 1 000 metrov štvorcových a nejaké rozostavané nehnuteľnosti.

    Nie je to prvýkrát, čo sa Milonov ukázal s drahým kúskom na zápästí. Pred dvomi rokmi sa polemizovalo, či vlastní aj hodinky Patek Philippe za približne 990-tisíc dolárov.

    Milonov napokon zareagoval na posmešky podráždene. “Ľudí do toho nič. Hodinky sú desať rokov staré… Možno mi ich dala moja babka? Už nič k tomu nepoviem, nikoho do toho nič,” povedal pre ruský televízny kanál REN.

    Pôvodný článok nájdete TU.

    - Reklama -