V tejto krajine okrem korupcie a politického marketingu nefunguje nič, nešetril Bugár tvrdou kritikou

    0
    Béla Bugár, predseda strany Most-Híd (Autor: Most-Híd)

    „Minister práce priznal zlyhávanie dôchodkového systému, ako ho nastavila súčasná vláda. Takisto ministri školstva či zdravotníctva namiesto priznania vlastných pochybení a nesplnených sľubov obviňujú zdravotné sestry či učiteľov z politikárčenia,“ uviedol niekoľko príkladov Bugár.

    Je podľa neho nemiestne upodozrievať sestričky a učiteľov zo zneužívania svojej neutešenej situácie na politické účely. „Aj učitelia aj sestričky sú neodmysliteľnou a nenahraditeľnou súčasťou fungovania verejných služieb v krajine, preto majú legitímne právo vyjadriť svoj názor,“ dodal Bugár.

    Podľa neho tieto udalosti nezapadajú do marketingovej predvolebnej stratégie Smeru, preto sa ešte s väčšou intenzitou púšťa do umelého vyvolávania strachu. „Problémy a nespokojnosť ľudí so súčasnou vládou sú pritom len vrcholom ľadovca. Žiaľ, v tejto krajine okrem korupcie a politického marketingu nefunguje nič,“ vyhlásil Bugár.

    Most-Híd dlhodobo hovorí, že najväčším zlyhaním vlády jednej strany je absencia systémových krokov a nekontrolovaný rozmach korupcie. „Tam, kde nefungujú pravidlá, kde zákony neplatia pre všetkých rovnako, nefunguje nič,“ pripomenul základné pravidlo, ktoré by malo platiť vo fungujúcom právnom štáte.

    Podľa Bugára ide preto v týchto voľbách o veľa. „Ide o to, aké bude ďalšie smerovanie Slovenska, či pravidlá budú platiť pre každého, či verejné služby budú dostupné a dôstojné, či bude fungovať školstvo a vzdelávanie,“ dodal Béla Bugár. 

    - Reklama -