Závažné informácie. Rusi na západné hranice presúvajú desaťtisíce vojakov aj jadrový arzenál. Švajčiari oživili tajné zbrane z čias Tretej ríše

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Do západnej časti Ruska sa majú počas tohto roka presunúť tri nové divízie vybavené raketovými systémami schopnými reagovať v prípade nutnosti obrany proti útoku NATO. Súčasťou presunu má byť aj ďalších päť regimentov takzvaných Strategických raketových síl, ktoré sú vybavené aj jadrovými hlavicami. Aspoň tak sa to píše v správe, ktorú vydal ruský rezort obrany s tým, že rozkaz už podpísal aj prezident Vladimir Putin.

    Nová hrozba pre Rusko

    Ruské ministerstvo obrany v správe menuje aj nového ruského nepriateľa číslo jeden. Nie je ním však Európska únia ani Spojené štáty, ako by sa dalo očakávať. Za najväčšiu hrozbu tentokrát Moskva považuje Švajčiarsko. Práve táto neutrálna krajina v srdci Európy je teraz podľa Kremľa „najväčšou hrozbou pre ľudstvo“ a preto by mal prípadný jadrový útok smerovať práve proti Švajčiarsku.

    Podľa správy ruského rezortu obrany však nemá takýto prípadný útok za cieľ vymazať z mapy sveta celé Švajčiarsko alebo vyhladiť jeho obyvateľov. To v žiadnom prípade. Konkrétnym terčom, ktorý Rusom začal prekážať, je stredisko Európskej organizácie pre jadrový výskum (CERN), ktoré sa teší z podpory aj z štedrého financovania poskytovaného nielen členskými štátmi Európskej únie.

    Tajná zbraň nacistov

    Stredisko CERN, ktoré leží pod zemou na severozápadnom predmestí Ženevy neďaleko švajčiarsko-francúzskej hranice, údajne nie je iba obrovským urýchľovačom častíc tak, ako to deklarujú Švajčiari a EÚ. Podľa ruských analytikov sa vedcom z CERN-u podarilo odhaliť a znovusprevádzkovať tajnú zbraň z čias Tretej ríše, ktorá mala zvrátiť aj priebeh druhej svetovej vojny v prospech Nemecka, ale to sa, ako vieme z histórie, nakoniec nestalo. Touto tajnou zbraňou má byť interdimenzionálna komunikácia a cestovanie.

    Dôkazom toho, že sa v CERN-e deje niečo neobvyklé, majú byť podľa Moskvy správy, ktoré nedávno získala ruská Zahraničná výzvedná služba. Podľa nej mali ruskí agenti, ktorí operovali v Španielsku, odhaliť pravdu o trojici záhadných guľových objektov, ktoré v novembri 2015 dopadli na španielske územie. Zamestnanci ruskej rozviedky tvrdia, že tri objekty nájdené vlani v Španielsku sú spojené s podobnou „hviezdou smrti“, ktorú pred pár dňami natočili nad sídlom CERN-u vo Švajčiarsku.

    VIDEO „Hviezda smrti“ nad sídlom švajčiarskeho CERN-u.

    Predstavitelia CERN-u popierajú, že by sa vo švajčiarskom stredisku diali veci, ktoré súvisia s tajnými nacistickými zbraňami či otváraním brán medzi dimenziami. Zvláštne oblaky, ktoré sa nad sídlom Európskej organizácie pre jadrový výskum objavujú, sú podľa vedenia strediska výsledkom výskumu, ktorý súvisí s intergalaktickými lúčmi. Rusi však pripomínajú vyjadrenie Sergia Bertolucciho, riaditeľa výskumu v CERN-e, ktorý ešte v roku 2009 šokoval svojím vyjadrením o zvláštnych kruhových mrakoch nad švajčiarskym urýchľovačom častíc. „Cez tieto dvere môže niečo prichádzať alebo cez ne môžeme my niečo posielať,“ uviedol pred šiestimi rokmi Bertolucci a šokoval tým odbornú verejnosť.

    Hviezdy smrti v histórii

    Prvé „hviezdy smrti“ sa údajne objavili už v polovici 16. storočia nad nemeckým Norimbergom. Podľa nemeckého majiteľa tlačiarní Hansa Glasera sa 14. apríla 1561 nad Norimbergom objavili „veľké cylindrické objekty, z ktorých začali vystreľovať čierne, červené, oranžové a modrobiele gule… Všetky tieto objekty začali navzájom medzi sebou bojovať“.

    Ešte pred začiatkom druhej svetovej vojny sa v nacistickom Nemecku údajne podarilo nájsť pod Norimbergom tajný tunel, ktorý ukrýval starodávny „elektromagnetický stroj“. Hitler sa o ňom údajne domnieval, že je zdrojom spomínaných „hviezd smrti“. Údajne až po tomto objave sa práve z Norimbergu stala akási Hitlerova „najvyššia svätyňa“. V roku 1944 sa nacistickým vedcom údajne podarilo znova aktivovať „elektromagnetický stroj“ a Tretia ríša vyslala pomocou neho na oblohu stovky „hviezd smrti“. Spojeneckí piloti ich nazývali anglickým výrazom „foo fighters“, čo v preklade znamená (neexistujúci bojovníci).

    VIDEO Tajná zbraň nacistov

    Po porážke nacistického Nemecka však „stroj na hviezdy smrti“ neupadol do zabudnutia. USA hneď po ukončení vojny v Európe previezli všetkých nemeckých vedcov za oceán do Spojených štátov, kde nechali bývalé vedecké kapacity z Tretej ríše ďalej pracovať na projekte, ktorý podľa Ruska trvá dodnes a pokračuje aj v švajčiarskom CERN-e.

    - Reklama -