Ponáhľajte sa do Nemecka tíšiť sexuálnu nadržanosť azylantov. Drsná výzva od kontroverzného Jiřího X. Doležala

    0
    Jiří X. Doležal (Autor: Hans Štembera)

    Nepokoje, ktoré v novoročnú noc zachvátili niekoľko západoeurópskych miest a kulminovali v Kolíne nad Rýnom, ukázali, že úbohých azylantov ženie k výtržnostiam čosi viac ako pochopiteľná a ľudská: Sexuálna nadržanosť! A to je potrebné zmeniť! Poznamenal na margo mnohých sexuálnych útokov na ženy, ktoré sa odohrali na Silvestra, Doležal.

    „Vyzývam všetky české proimigračné dobrovoľníčky, aby si zbalili batôžtek a urýchlene sa ponáhľali do Nemecka do utečeneckých táborov. A tam zo všetkých svojich síl tíšili ten sexuálny drive, ktorý mladých azylantov ženie k sexuálnym výtržnostiam,“ uviedol bez škrupúľ Doležal. S iróniou poznamenal, že myšlienku podporuje odborový zväz hamburských pasákov, ktorí budú humanitárnu misiu koordinovať a prideľovať jednotlivým dobrovoľníčkam skupinky azylantov.

    Pôvodný text TU


    Podľa jeho slov sa chce obrátiť aj na nadáciu Človek v tiesni, aby pre dobrovoľníčky vypísala zbierku na kondómy a lubrikant, či na Amnesty International, aby boli dobrovoľníčky zvážané špeciálnymi autobusmi.

    „Je, samozrejme, určité – malé – riziko, že dobrovoľníčky niečo chytia. Sexuálna misia nesie svoje neodškriepiteľné riziká a kvapavka z divokých hôr Kurdistanu môže byť úporná. Preto súdim, že by dobrovoľníčky po návrate mali dostať rovnakú zdravotnú starostlivosť a kompletnú podporu, akej sa tešia naši vojenskí veteráni zo zahraničných misií. Aj ony budú hájiť záujmy našej vlasti – a tak je úplne jedno, že tak budú robiť bez zbrane, ale svojím klínom',“ uzavrel Doležal s výzvou, aby dievčatá neváhali a položili na oltár multikulturalizmu svoje belostné telá.

    - Reklama -