Balkánski cigáni chodia po Slovensku, rozdávajú hasičské striekačky, no za chrbtami im horia deti. Rozparádený Martinčko si podal Smer a policajný štát

    0
    Zľava: Minister vnútra Robert Kaliňák, premiér Robert Fico a prezident Policajného zboru Tibor Gašpar (Autor: SITA)

    „Prijatie ďalších tisícok nových policajtov, do už i tak rozbujneného policajného zboru, ktorý už teraz má ďaleko viac príslušníkov ako napríklad Fínsko s približným počtom obyvateľov, dáva tušiť, kam SMER-uje Slovensko,“ tuší Martinčko. Podľa neho policajný štát hlavne zastrašuje vlastných občanov no k elite sa správa úctivo. „Strašia Slovensko utečencami a pritom na Slovensko musia doviesť utečencov skoro násilím, aby tu vôbec nejaký bol,“ poukazuje vo svojom blogu na to, čo nám v súvislosti s utečeneckou krízou podľa neho „hrozí“.

    Strieľajú do nevinných študentov a tolerujú drogy?

    Spomína aj bývalého smeráka Vladimíra Jánoša, ktorý má opletačky zo zákonom kvôli týraniu manželky a dcéry, a do povedomia sa dostal aj v súvislosti s kontroverzným videom, kde jeho bývalá žena hovorila o tom, ako nosil domov peniaze z baní, ktoré balil do alobalu. „Je viac ako pravdepodobné, že to neboli polosiroty a vdovy po baníkoch, alebo chudobné rodiny, ktorých je na Slovensku viac ako dosť. Ak by Slovensko nebolo policajným štátom, ktorý slúži elite, tak dávno by verejnosť bola informovaná, kto bol adresát alobalov, prečo sa namiesto k baníkom dostali k smerackému poslancovi, kto mu ich a za čo dával a o svojich výčinoch s alobalom by pán poslanec rozmýšľal spoza mreží,“ tvrdí Martinčko.

    Namiesto toho podľa neho celá plejáda policajtov pracuje na to, aby sa mu neskrivil ani vlas na hlave. „Smer sa tvári, ako jednotná strana, ktorá robí a chráni ľudí až tak, že sa navzájom volajú balkánskymi cigánmi. Prečo asi?“ pýta sa Martinčko, no hneď si aj odpovedá. Ako tvrdí, podľa neho, jeden z nich chodí po Slovensku a po dedinách rozdáva hasičské striekačky, hoci sa chrbtami im horia deti za živa. Výraz balkánsky cigáň pritom Martinčko nepoužil náhodne. Ako totiž tvrdila vo videu, od ktorého sa potom dištancovala, Jánošova exmanželka, Jánoš vraj dobre vychádzal s premiérom Robertom Ficom a šéfa rezortu vnútra Roberta Kaliňáka, ktorého vraj nemal rád, doma údajne nazýval balkánskym cigáňom.

    Podľa Martinčka však polícia u bežných ľudí už dávno stratila prirodzený rešpekt. „Polícia si rada buchne do bezbranných, strieľa do nevinných študentov, krúti útlej žene krkom, minister oslovuje novinárku bejby, tolerujú drogy na skoro každej väčšej diskotéke, nezaujímajú ich týrané ženy, mŕtvych na cestách pribúda,“ vymenúva „hriechy“ polície.

    - Reklama -