Ďalší otrasný prípad. Partia Sýrčanov na juhu Nemecka celé hodiny znásilňovala 14- a 15-ročné dievčatá

    0
    Policajné jednotky hliadkujú pred stanicou v Kolíne (Autor: SITA)

    Správa, ktorá unikla, popisuje ďalší z novoročných útokov, ktorého obeťou mali byť dve tínedžerky. Troch Sýrčanov v južnom Nemecku zatkli pre údajné znásilnenie počas silvestrovských osláv. Dvoch, 14- a 21-ročných, podozrivých držali na policajnej stanici v meste Weil nad Rýnom, ktoré sa nachádza v blízkosti nemecko-švajčiarskych hraníc. Dotyční údajne znásilnili dievčatá vo veku 14 a 15 rokov.

    Dievčatá údajne celé hodiny držal 21-ročný muž doma po novoročných oslavách. Práve tu malo dôjsť k znásilneniam v blízkosti Friedlingenu. Podozriví boli vo väzbe niekoľko dní a detaily o incidente sa vynorili až vo štvrtok. Vyšetrovatelia prezradili, že o podozrivých neinformovali z dôvodu ochrany obetí.

    Polícia v súčasnosti pátra po štvrtom podozrivom, ktorým by mal byť 15-ročný brat muža, u ktorého sa mal celý incident odohrať. Úrady informovali, že ani jeden z podozrivých nie je žiadateľ o azyl. Muž s bratom majú byť nemeckými občanmi a ďalší zo štvorice pochádzajú zo Švajčiarska a Holandska. Vyšetrovatelia tiež prehlásili, že tento útok nie je nijako prepojený so sexuálnymi napadnutiami proti ženám v Kolíne nad Rýnom. O problematike informoval The Telegraph.

    - Reklama -