Národniari sa s tým nebabrú. Pred voľbami chcú zapôsobiť vlastnou pesničkou

    0
    Andrej Danko, predseda Slovenskej národnej strany (Autor: SITA)

    Takmer štvorminútovým hudobným počinom sa aktuálne chváli strana SNS. Národniari majú svoju pieseň, ktorú označili ako volebnú, a má príznačný názov – Moje miesto.

    Osobný dar

    „Jediné miesto môjmu srdcu najbližšie. Viem, že je najkrajšie, chcem preto najlepšie. Viem, že je najkrajšie, môže byť silnejšie,“ spieva sa o Slovensku v pesničke, ktorá trvá takmer štyri minúty.

    Predseda národniarov Andrej Danko je na ňu očividne hrdý a hovorí o nej ako o osobnom dare. Vo svojom ospevovaní a predstavách sa mysľou zatúlal ešte ďalej, až skončil v slovenských horách. „Verím, že počas počúvania tejto našej skladby si vychutnáte všetky krásy Slovenska. Nech vám táto naša pieseň spríjemní každú chvíľu, nech vám spríjemní precítenie Slovenska, jeho prekrásnej prírody, vodných zdrojov, hôr, dolín, krásnych riek a, samozrejme, dobrých ľudí,“ rozplýval sa národniar.

    Pieseň si môžete vypočuť TU

    Ako ďalej dodal, zaiste aj v duchu pesničky, v ktorej sa spieva, že Slovensko môže byť silnejšie, s idylickým životom to nebude len tak a možno nám hrozí, že zo Slovenska nám napokon  ostane len tá príroda. „Pokiaľ nebudeme mať fungujúci štát, budeme sa môcť hrdiť len tou krásnou prírodou a kultúrnymi tradíciami. To však pre súčasný život nestačí,“ prorokuje Danko.

    - Reklama -