Mladý sadista – imigrant. Homosexuála zavraždil brutálnym spôsobom, vraj konal v sebaobrane

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Starší pán pozval dvoch mladých mužov k sebe domov, aby im ponúkol ošatenie a možnosť umyť sa. Namiesto vďaky ho však mladší chlapec zavraždil, informujú Topky.

    Našlo sa video

    Na zbitom a dobodanom mužovi sa našiel aj mŕtvy had, ktorého mu chlapci „naaranžovali“ okolo krku. Samotná obeť bola oblečená v ženských šatách, okolo krku mala ovinutý elektrický kábel a cez tvár jej prehodili deku. Podľa obžaloby ide o zločin z nenávisti a motívom vraždy bola práve mužova sexuálna orientácia.

    Mladík, ktorý je obvinený z vraždy, trvá na tom, že konal v sebaobrane. Prečo by však potom zvolil taký drastický spôsob však nedáva logiku. Obeť vraj chlapcov nútila k sexu a keď ich strela v parku, vraj bola oblečená v ženských šatách. To však vyvrátil mužov partner, ktorý povedal, že nikdy nemal záujem o obliekanie sa do ženských šiat.

    Chlapcom nenahráva do karát ešte jeden fakt. Tým je video, ktoré si po čine nahrali. Hoci ho najprv zmazali, polícia ho dokázala obnoviť. Na záberoch je zviazaný a brutálne dobitý muž a chlapci vykrádajú byt a dávajú si veci do tašky. Okrem toho jeden z nich na videu kričí a používa vulgarizmy spolu s nadávkami zameranými proti homosexuálom.

    Zabíjaniachtivý tínedžer prišiel do Švédska z Maroka bez sprievodu rodičov. Istý čas žil na uliciach v niekoľkých európskych krajinách. To, že nemal strechu nad hlavou, sa napokon vypomstilo vyše päťdesiatročnému homosexuálovi. Chlapcov kamarát tvrdí, že v byte bol, ale na vražde sa nepodieľal, no je obvinený z chránenia zločinca.

    - Reklama -