Hlina si spokojne mädlí ruky. Alobalový „balíček“ dorazil pred Ficov apartmán

    0
    Bašternák vlastní aj byt v komplexe Bonaparte v ktorom býva Robert Fico (Autor: Facebook, Alojz Hlina)

    Hlinova odysea sa začala na Námestí SNP, kde pomocou dovezeného kontajnera začal s kritikou Ficových sociálnych balíčkov. „Niekedy sme žili od zjazdu ku zjazdu, teraz od balíčka ku balíčku. Nemáme ropu, more, nerasty, máme len našich ľudí, ktorí vedia a chcú robiť.

    Ak ich vedomie zničíme tým, že budú čakať na ďalší a ďalší balíček, koledujeme si o veľký problém,“ píše Hlina na Facebooku a Ficovu politiku nazýva „balíčkovou ekonomikou“.

    Hlina ďalej obviňuje predsedu vlády zo zneužitia polície, keď podrobili kontrole živnostníka, ktorý bol zaplatený na prevezenie kontajnera. Podľa Hlinovho statusu vraj policajti hrozili obmedzením slobody v prípade, ak pôjde mimo vyhradenej cesty.

    „Živnostník zo Záhoria bol objednaný na to, aby odviezol kontajner. Nič viac, nič menej. Keď preň prišiel, policajti mu skontrolovali aj zubné blomby. Okrem kontroly a fúkania mu bolo povedané, že majú príkaz obmedziť mu slobodu v prípade, že pôjde iným smerom. Pýtam sa, čo s tým má živnostník? Ako môže policajt niekomu povedať, že mu obmedzí osobnú slobodu len preto, že vezie alobalový kontajner?“ píše poslanec.

     

     

    Alojz Hlina zabalil do alobalu námorný kontajner ako symbol vlády premiéra Fica. Zdroj: Facebook, Alojz Hlina

    Dnes sa politikovi podarilo konečne dopraviť námorný kontajner pred budovu s apartmánmi Bonaparte, kde Robert Fico býva. „Do kontajnera som dal aj anglicko-slovenský hovorník. Sú v ňom viaceré slovné spojenia, ktoré by sa im pri užívaní ťažko zarobených peňazí na Bahamách, Cypre mohli zísť.
    Policajtov tam bolo toľko, ako keby tam hral Slovan so Spartakom, ale podarilo sa,“ píše Hlina na sociálnej sieti.

    - Reklama -