Veštecká predpoveď. Takýto rok 2016 čaká našich politikov

    0
    Tarotové karty (Autor: APL)

    Andrej Kiska

    Pán prezident bude v roku 2016 potrebovať veľa trpezlivosti a energie, nakoľko ho čaká očistné obdobie po všetkých stránkach života. Takzvane, čo vrelo pod pokrievkou, vyjde na povrch, vykypí. Predovšetkým sa bude zbavovať vecí a ľudí, ktorí nie sú úprimní a blokujú ho. Napriek tomu, že energie môže mať menej, lebo ho čaká, dá sa povedať, detoxikácia života, bude rok pre pána prezidenta dobrý.

    MOTTO ROKA: Jednou vetou: MASKY PADNÚ!!!

    Robert Fico (Smer-SD)

    Pre pána premiéra sa skončilo náročné obdobie v tom zmysle, že negativita zo strany občanov bude menšia. Pán premiér začne prijímať kritiku iným spôsobom ako doteraz. Bude viac počúvať svoje okolie a spolupracovať. Nepôjde hlavou proti múru ako doteraz. Bude si presadzovať svoje názory s väčšou diplomaciou. Dokonca sa prejaví ako človek, ktorý sa vie biť za národ. Ak mu to vydrží, čaká ho úspešné obdobie.

    MOTTO ROKA: UVOĽNITE SA, PROSÍM, PÁN PREMIÉR!!!

    Alojz Hlina (KDH)

    Pán poslanec Hlina v roku 2016 môže zažiť sklamanie, pokiaľ sa nebude držať pravidla: dvakrát meraj a raz rež. Môže prísť k chvíľkovej stagnácii v práci. V tom období má nabrať energiu a silu a zmeniť prístup k sebe. Potom sa môžu veci zmeniť radikálne k lepšiemu. Nechajte sa chvíľu unášať prúdom vody bez odporu, aj keď to môže byť pre vás ťažké. Budete prekvapený, koľko veci sa zmení vo váš prospech.

    MOTTO ROKA: MENEJ JE NIEKEDY VIAC, PÁN HLINA!

    Igor Matovič (OĽaNO)

    Pán poslanec Matovič bude pokračovať v tom, čo začal. Od polovice roka 2016 bude pred voľbu, otvoria sa mu možnosti začať niečo nové. Čaká ho veľa cestovania. Pozor, opatrnosti na cestách nie je nikdy dosť. Môže mať občas nechuť komunikovať a len so sebazaprením sa mu to podarí. Nepríjemnosti alebo prekážky ľahko prekoná. Do jeho narodenín platí, že risk, je zisk. 

    MOTTO ROKA: MAŤ VECI ZA KAŽDÚ CENU POD KONTROLOU MUSÍ BYŤ ÚNAVNÉ, PÁN POSLANEC!!!

    Richard Sulík (Sloboda a Solidarita)

    Pán europoslanec Sulík v roku 2016 nebude vedieť, kde mu hlava stojí. Na chrbát si naloží toho viac, ako znesie. Naložia mu ľudia aj z jeho okolia. Bude vyťažený na 110 percent a jeho masér určite tiež. Napriek tomu ho čaká plodný rok. Stretne ľudí, ktorí mu budú prínosom. Pracovné možnosti ho však budú ťahať mimo Slovenska.

    MOTTO ROKA: DÁVANIE A BRANIE MUSÍ BYŤ V ROVNOVÁHE, PÁN EUROPOSLANEC!!!

    Andrej Danko (SNS)

    Pán predseda strany Danko v roku 2016 začne prehodnocovať všetky doterajšie kroky svojho života aj ľudí vo svojom okolí. Bude ráznejší a otvorenejší. Začne robiť to, čo dlho odkladal. V budúcnosti sa môže zamýšľať nad napísaním knihy. Pokiaľ nebude z hereckých výkonov niektorých poslancov unavený, kariérne bude úspešný.

    MOTTO ROKA: NAVŠTEVUJTE PRÍRODU TAK ČASTO, AKO SA LEN DÁ!!!

    Radoslav Prochádzka (Sieť)

    Pána predsedu Procházku bude v roku 2016 čakať voľba. Nemal by unáhlene urobiť žiadne rozhodnutie. Ak bude s pokojom Angličana pozorovať okolie a dobre počúvať, neskôr urobí krok, ktorý mu prinesie úspech. Trpezlivosť! Potrebná je aj fyzická aktivita a šport. Pre pána poslanca bude dôležitá voľba, akými ľuďmi sa  bude obklopovať a spolupracovať.

    MOTTO ROKA: USMEJTE SA, PÁN PROCHÁZKA!!!

    Peter Pellegrini (Smer-SD)

    Pánovi predsedovi nič nepadne z neba len tak. Všetko si musí vydobyť sám. V roku 2016 mu dosiahnutie úspechu pôjde ľahšie. Bude mať viac príležitosti. Ponuky, ktoré mu idú, by mal dôkladne zvážiť, ale myslím si, že jeho dobrá intuícia mu v tom pomôže, úsmev a zmysel pre humor ho ani v budúcom roku nebudú opúšťať. Čo sa týka kariéry, pozitívny posun dopredu.

    MOTTO ROKA: MILUJ ŽIVOT TAK, AKO DOTERAZ!!!

    - Reklama -