Zásah ako vylodenie spojencov v Normandii, tvrdí Slota o razii, pri ktorej polícia hľadala u neho drogy

    0
    Ján Slota (Autor: SITA)
    Podľa rozhovoru, ktorý s Jánom Slotom urobil krátko po policajnej razii portál pluska.sk, hľadali muži zákona v žilinskom byte bývalého politika drogy. „Policajný zásah mi pripadal ako vylodenie spojencov v Normandii. Či je nejaký zásah po troch mesiacoch od údajného skutku adekvátny, či nie, mne ani neprináleží hodnotiť. Na to sú právnici a odborníci v danom odbore. Ja len môžem povedať, že som tu každý deň, dvíham telefón a napriek nepríjemnej situácii, v akej som sa ocitol, mohla mi polícia zavolať a prísť pozrieť celú budovu slušným spôsobom, rád by som im to umožnil,“ uviedol Slota. 
     
    Správy o tom, že by bývalý predseda SNS mal v byte omamné látky ,sa nepotvrdili  a samotný Slota považuje takéto domnienky policajných vyšetrovateľov za neopodstatnené. „Celý život tvrdo a nekompromisne vystupujem proti drogám a ani neviem, ako poriadna droga vyzerá, nie aby som ich prechovával či niekomu podával. Urobili u mňa raziu, ako keby som bol drogový narkobarón,“ tvrdí Slota. 

    Nič nezhabali a boli slušní

    Po zásahu polície Slota uviedol, že vyšetrovatelia nič nezaistili, keďže záťah bol namierený na vyhľadávanie drog, ktoré sa v byte nenašli. Muži zákona, ktorí raziu vykonali, boli podľa expolitika slušní a plnili si iba svoje pracovné povinnosti. „Každý normálny človek, keď sa zamyslí nad tým, čo sa deje, však pochopí, že nie je možné, aby sa na základe výpovede nejakých zlodejok, ktoré ma sprosto okradli, rozpútalo takéto peklo. Samozrejme, človek je rozhnevaný, rozhorčený, ale časom sa každý upokojí. Mne je tých dievčat až ľúto, lebo si myslím, že sa stali nástrojom nejakej mašinérie a ani si to samy neuvedomujú. Indície sú rôzne a pravda vždy časom vypláva na povrch,“ dodáva Ján Slota. 
     
    Celý rozhovor si môžete prečítať TU
     
    - Reklama -