Sú to prostitútky a bábky mocných. Bush a Blair? Vojnoví zločinci, mali by ich popraviť. Pre bankárov je vojna živobytím a jej koniec koniec neprichádza do úvahy. Tvrdé slová veterána z vojny v zálive na Ameriku a Západ

    0
    Aktivista a veterán Ken O'Keefe. (Autor: youtube)

    Vojnový veterán (z vojny v zálive) a aktivista Ken O'Keefe je známy svojim vyhraneným názorom na politiku Spojených štátov. Dôkazom jeho ostrej rétoriky a kritiky je aj jeho snaha z roku 2001 o zrušenie si amerického občianstva.

    Ken O'Keefe si skrátka servítku pred ústa nedáva a rád proti vláde USA vystrelí výstražný ukazovák a poukáže na ich „chyby“. V relácii Press TV to zobral pekne zostra a nikoho neušetril, schytali to Bush ale aj Obama a aj európsky lídri.

    „Ako je možné, že by niekto, komu zostal zdravý rozum považoval USA, Britániu či Západ vo všeobecnosti za tých, ktorí majú právo trestať kohokoľvek za nezákonné konanie,“ položil na úvod diskusie O'Keefe rečnícku otázku. Zaroveň na ňu hneď odpovedá, respektíve, rozvíja ju a podkladá ju „argumentami“. Hovorí o vojnách, v ktorých mala Amerika prsty o Vietname či Iraku, o znásilňovaní, mučení a zabíjaní, z ktorých obviňuje práve americkú vládu.

    Za všetkým sú bankári?

    O'Keefe tvrdí, že Amerika sa neriadi medzinárodným právom, ale zákonom džungle. Na vrchole potravinového reťazca Ameriky sú bankári a tí, čo túžia po moci. Práve oni ťahajú za lanká, na konci ktorých údajne tancujú (tak ako pískajú) lídri krajiny od Cameroná počnúc a Obamom končiac. Práve bankári potrebujú neustály svetový konflikt, potrebujú túto dojnú kravu, aby nezostali na suchu.

    V tomto duchu O'Keefe pokračuje vo vyratúvaní obvinení ohľadom Spojených štátov.

    „Prečo George W. Bush a Tony Blair nehnijú vo väzení. Pretože zákon sa neaplikuje. Sú to predsa vojnoví zločinci a vo väzení by mali stráviť doživotie a možno by mali byť rovno popravení,“ hovorí aj na adresu konfliktu v Iraku.

    „Všetci títo hráči, títo politici, nie sú ničím iným ako obyčajnými bábkami,“ dodáva. Tvrdí, že masám gumujú mozgy aj relácie ako sú relityšou typu American idol (Superstar) či X-factor a Obamu či Camerona prirovnáva k prostitútkam mocných.

    Najväčší teroristi planéty

    Aktivista sa ďalej vo svojom výstupe naozaj rozohní a vymenuváva ďalšie prehrešky USA, medzi ktoré údajne patrí aj zbrojenie teroristov. Tvrdí, že „štáty“ dodávajú strelné či chemické zbrane radikálnym skupinám ako napríklad al-Kájda. A tituluje jednu z najväčších svetových mocností spolu s Britániou označením: „najväčší teroristi na planéte“.

    Aktivista O'Keefe má Ameriky očividne už po krk.

    - Reklama -