VIDEO Súboj príroda vs človek. Donalda Trumpa napadol počas fotenia orol. A do smiechu mu veru nebolo…

    0

    Orol bielohlavý je symbolom Spojených štátov a patrí k vzácnym dravcom, ktoré sú typické pre Severnú Ameriku. Nápad vyfotiť Donalda Trumpa s orlom menom Strýko Sam sa zrodil ešte v lete v hlave fotografa magazínu Time Martina Schoellera. Donald Trump a Strýko Sam sa 18. augusta stretli na spoločnom fotografovaní, ale nie všetko išlo podľa plánu.

    Strýko Sam napadol kandidáta republikánov

    Donald Trump a orol bielohlavý menom Strýko Sam si pri fotení na titulku magazínu Time nepadli veľmi do oka a republikán mal niekoľkokrát šťastie, že neprišiel o oko. Dvadsaťsedemročný operený dravec totiž nemal pochopenie pre Trumpa, ktorý si v jednej chvíli chcel zo svojho stola vziať aspirín. Keď republikán priblížil ruku k miestu, kde na jeho stole sedel majestátny orol, vyslúžil si od Strýka Sama len agresívne gesto.

    Pri pokuse vyfotiť Trumpa s orlom sediacim na jeho ruke nastal ďalší problém. Vtákovi sa pravdepodobne nepáčilo, ako ho republikán drží a zahnal sa po ňom krídlami, ktorými mu pokazil účes. „Je ťažké naplánovať, čo zvieratá urobia,“ uviedol expert na divo žijúce zvieratá Jonathan Wood, ktorý orla menom Strýko Sam trénuje.

    Otočil to na srandu

    Trump sa však neposlušným orlom počas fotenia nedal vyviesť z rovnováhy a nakoniec sa objavil so symbolom USA v plnej paráde na titulke magazínu Time, aj keď je z jeho tváre poznať, že niečo nebolo v poriadku. „Čo by ste neurobili pre titulku. Tento vták je naozaj nebezpečný, ale nádherný,“ povedal Donald Trump po fotení s orlom bielohlavým.

    VIDEO Donald Trump vs orol bielohlavý menom Strýko Sam

    - Reklama -