Hospodárime dobre, opozícia len váľa špinu. O čom hovorí na sneme Fico?

    0
    Vazil Hudák, minister hospodárstva SR (Autor: SITA)

    Fico odmietol kritiku oponentov, podľa ktorých pravica vytvára hodnoty a ľavica iba míňa. „Nie je to pravda,“ zdôraznil. Ak prvým záverom snemu Smeru je, že veľmi dobre hospodáril, ako druhé Fico zvýraznil, že Smer dokáže plniť svoje záväzky, keďže 30 opatrení dvoch sociálnych balíčkov splnil .

    „Môžeme si dovoliť tretí sociálny balík preto, lebo sme veľmi úspešní vo výbere daní a darí sa aj reforme ESO,“ konštatoval predseda Smeru-SD. V politike konsolidácie verejných financií, podpore rastu a vytvárania pracovných miest chce Smer-SD pokračovať aj po voľbách.

    Rovnako bude pokračovať v politike deliť sa s verejnosťou o dobré výsledky. „Budeme pokračovať v sociálnych balíkoch na zvýšenie životnej úrovne. Ak budeme súčasťou reformnej vlády, garantujeme, že naplníme desať opatrení tretieho balíka, ku ktorým sme sa dnes zaviazali,“ vyjadril sa Fico s tým, že tretí balík bude stáť jednu miliardu eur. V roku 2016 by sa mala prijať legislatíva a v roku 2017 sa desiatka opatrení začne realizovať. „Nikto neprichádza s lepšími riešeniami. Opozícia len váľa špinu,“ uzavrel Fico.


     

    - Reklama -