Bratia Paškovci zbili mladíka z Košíc, ktorý bránil svoju priateľku pred jedným z nich. Padlo už aj trestné oznámenie

    0
    Univerzitná nemocnica L. Pasteura v Košiciach (Autor: Facebook)
    Na trojicu mladých Paškovcov podali trestné oznámenia ľudia, ktorí tvrdia, že im bratia spôsobili zranenia. „Je mi veľmi ľúto, že sa to stalo a mrzí ma, ak bol niekto zranený. Musím však zdôrazniť, že sme po oslave narodenín len bránili svojho brata Braňa, ktorého niekto z nich bezdôvodne strhol na zem. Bol v bezvedomí, tak sme sa s ďalším bratom ponáhľali mu pomôcť a ochrániť ho. V každom prípade je naším záujmom, aby sa všetko riadne vyšetrilo,“ povedal pre portál Košicednes technický riaditeľ Bytového podniku mesta Košice Martin Paška.
     
    Napadnutým mužom, o ktorom hovoril Martin Paška, mal byť jeho brat Branislav, ktorý je v košickej univerzitnej nemocnici zodpovedný za verejné obstarávanie. Na pomoc bratovi prišiel pred košickým Tescom na Hlavnej ulici aj tretí z bratov. Napadnutým mužom, ktorý sa rozhodol na trojicu súrodencov podať trestné oznámenie za ublíženie na zdraví, je Ján z Košíc. Mladý muž tvrdí, že bitku vyprovokoval alkoholom podgurážený Branislav Paška, ktorý údajne robil nemravné návrhy jeho priateľke. 
     
    Mladý Košičan tvrdí, že iba bránil svoju priateľku a následne aj seba pred útokmi opitého Branislava Pašku. Pri incidente Ján údajne spadol na zem. „Vtedy prišli ďalší dvaja a začali do mňa kopať. Jeden udrel aj moju priateľku, tá narazila hlavou do lampy. Oddelili nás až policajti. Priateľku a toho, ktorý  to všetko začal, brali sanitky do nemocnice. Priateľka má ťažký otras mozgu a aj ďalšie zranenia, môj ujo, ktorý bol s nami, má zlomený nos,“ uviedol svoj pohľad na udalosti nedeľného večera Ján, ktorý žaluje trojicu bratov Paškovcov. Incident už rieši polícia.
     
    - Reklama -