Obyčajný politik Kuffa a pár faciek alebo ako vyzerá úcta k starším na slovenský spôsob

    0
    Štefan Kuffa (Autor: SITA)

    Štefana Kuffu navštívila rozhorčená občianka, ktorá si s ním prišla zoči-voči vydiskutovať pár vecí. Celá „diskusia“ sa, ale zvrtla a poslanec dokonca schytal jednu za ucho.

    Príučka ako pre malého chlapca

    A kde je vlastne pes zakopaný? Alebo, presnejšie, kde sú základy vykopané? Čo bolo príčinou takého „výprasku“? Syn poslanca Kuffu Michal si stavia chatu (na vlastnom pozemku, ale bez stavebného povolenia) v obci Pavľany. O celej situácii informoval portál Topky.sk. Výstavba prináša aj vedľajšie neblahé účinky, medzi ktoré patrí hluk a nákladné autá brázdiace pôdu a meniace ju na blatovitú kašu.

    Občianka obce (79) nebola spokojná s maniermi nového „suseda“, a tak zobrala opraty “spravodlivosti” do vlastných rúk a rozhodla sa to riešiť osobne. Keď mu ale opísala situáciu, ten sa na ňu osočil s argumentom: „Vy viete, kto som ja? Ja som poslanec“. Následne na to mal poslanec do nej vraziť, z čoho mala utrpieť aj modriny.

    A tu obyvateľka Pavľanov neváhala a na rad prišla spomínaná “výslužka“.

    Kresťanská láska hory prenáša

    Zaujímavým faktom je, ako sa podľa všetkého silno veriaci katolík k pani zachoval. Okrem vyhlásenia: „Spýtajte sa tých susedov, prečo sú takí agresívni“, na ňu ešte podal trestné oznámenie za napadnutie verejného činiteľa. Poslancov syn zatiaľ o celej veci mlčí a verejne sa k celému incidentu nevyjadril.

    - Reklama -