Soros má sen. Milión migrantov v Európe ročne. Čo na to hovorí jeho rodák Orbán?

    0
    Maďarský premiér Viktor Orbán (Autor: SITA)

    Ako to vyzerá, keď si dvaja Maďari poriadne zahrabnú do vlasov? Autor blogu Marianno uvádza, že maďarský premiér Orbán obvinil miliardára Sorosa, že hrá prominentnú rolu v kruhu “aktivistov snažiacich sa nabúrať stabilitu európskych štátov podporou utečencov z Blízkeho východu a ďalších regiónov“.

    „Viktor sa takto vyjadril o svojom rodákovi Györgym v rozhovore pre Kossuth radio : ´Jeho meno je snáď najpádnejším príkladom tých, ktorí podporia čokoľvek, len aby oslabili národné štáty, oni podporia čokoľvek, len aby zmenili tradičný európsky životný štýl´,“ uvádza bloger.

    Soros mu odkázal, že jeho šesťbodový plán pomáha,”podpore európskych hodnôt, zatiaľčo Orbánove kroky narúšajú tieto hodnoty”.

    Čo plánuje George Soros?

    EÚ by mala akceptovať milión žiadateľov o azyl ročne. Na každého z nich by mala Únia vyplatiť 15-tisíc euro ročne na najbližšie dva roky, na pokrytie bývania, zdravotnej starostlivosti, vzdelávania. Soros si tiež predstavuje rozmiestniť utečencov tam, kam chcú ísť, a kde ich chcú. Tiež by sa podľa neho mali vytvoriť bezpečné koridory naprieč Európou, ktoré migrantom umožnia dostať sa z Grécka a Talianska do krajín konečnej destinácie.

    Azylový systém EÚ podľa Georga Sorosa si môžete prečítať TU.

    - Reklama -