Znásilňovanie žien, prenasledovanie homosexuálov, kriminalita. Ateistický liberálny komentátor vyjavil hrôzu, ktorú prichystali Európe jej vlastní lídri

    0
    Pat Condell (Autor: Reprofoto, Youtube)

    Pat Condell tvrdí, že Európska únia spôsobuje chaos pri tom, ako sa potáca z jednej krízy k ďalšej. „Nie je spokojná s odstránením zvolených vlád a rušením demokratických hlasovaní, s výsledkami ktorých nesúhlasí. Európska únia teraz otvorila svoje hranice najzaostalejšej a najnásilnejšej kultúre na tejto planéte, kultúre, ktorá odmieta akýkoľvek koncept základných ľudských práv,“ tvrdí komentátor na svojom profile na YouTube.

    Podľa Condella migranti prestali byť utečencami vo chvíli, keď odmietli požiadať o azyl v prvej bezpečnej krajine, do ktorej prišli. Európska únia pritom odmietla presadzovať zákony a odstránila akékoľvek podnety, aby krajiny efektívne chránili vonkajšie hranice. Tým EÚ povzbudzuje ďalšie milióny ľudí, aby sem prišli.

    Dawkins o Condellovi

    Ak by ste si po týchto tvrdeniach mysleli, že Condell je nejaký fundamentalistický kresťanský konzervatívec, hlboko by ste sa mýlili. Hovorí o sebe, že je ateista, liberál a obhajca práv homosexuálov. Nejde ani o bežného „mudrlanta z internetu“. Jeho youtube profil má státisíce sledovateľov, pričom k jeho videám sa vyjadrujú rešpektovaní intelektuáli. Svetoznámy evolučný biológ a ateistický aktivista Richard Dawkins o ňom povedal, že „je jedinečný“. „Nikto sa nevyrovná jeho mimoriadnej zmesi zdvorilosti a surovosti. S jeho artikulovanou inteligenciou prekonáva náboženských šialencov, ktorí sú cieľmi jeho neľútostného humoru. Vďakabohu, že je na našej strane,“ tvrdí o Condellovi Dawkins.

    Samovrahovia

    Politiku EÚ Condell vo svojom videu naozaj nešetrí. „Nezaujatý pozorovateľ z vesmíru si môže myslieť, že ľudia z Európy sa pomiatli. To nie je pravda, nepomiatli sme sa, zbavili sme sa demokracie a teraz sa zbavujeme bezpečnosti. Európska únia mohla túto krízu zastaviť už prvý deň, keby nasledovala overený austrálsky prístup vracania lodí a registrovania skutočných utečencov mimo svojich hraníc. Ale to by sa príliš podobalo na sedliacky rozum,“ hovorí.

    Podľa Condella si EÚ pri svojej typickej arogancii pozvala celý moslimský svet do Európy. „Je garantované, že týmto sa Európa stane nebezpečnejšou pre všetkých, ale najmä pre ženy, gejov a Židov. Tiež tým fakticky dáva peniaze do vreciek zločincov a podporuje prevádzačský biznis.“

    Servítky pred ústa si Condell neberie ani pri nemeckej kancelárke a slniečkaroch: „Angela Merkelová chce, aby Nemecko splatilo svoj dlh za druhú svetovú vojnu tým, že vykoná samovraždu. Jej šialené pozvanie moslimského tretieho sveta povedie k tomu, že počet znásilnení v Nemecku prudko vzrastie. V podstate sa to už stalo. Vy všetci progresívci s vašimi hlúpymi nápismi ´Utečenci vítaní´ ste tiež za to zodpovední, pretože napriek tomu, čo nám chcú médiá nahovoriť, vieme, že väčšina týchto migrantov sú muži a európske väznice sú už aj tak plné moslimskými mužmi z tretieho sveta, ktorí nevedia, ako sa v civilizovanej spoločnosti správať. Posledné, čo potrebujeme, je doniesť si ich ešte viac, pretože kamkoľvek prídu moslimovia z tretieho sveta, tam príde aj znásilnenie.“

    V občasnom znásilňovaní môžete pokračovať

    Nahnevaný ateista Condell zdôrazňuje, že Európa importuje násilnú mysoginistickú znásilňovaciu kultúru, ktorá priamo ohrozuje bezpečnosť žien a porušuje ich ľudské práva. Nemecké média pri tomto podľa Condella spolupracujú. „Ak ste moslimský muž z tretieho sveta, ktorý ma rád občasné znásilnenie, môžete v tom pokračovať, keďže viete, že média o tom budú ticho. Sú na vašej strane. Oni a polícia boli zatiaľ veľmi ticho o epidémii znásilnení, zneužívaní detí a nútenej prostitúcii v utečeneckých centrách, kde sa veci až tak zhoršili, že ženy a dievčatá musia spať oblečené.“

    Condell pripomína, že ženské organizácie dokonca napísali úradom otvorený list, v ktorom žiadali výlučne ženské priestory. „Polícia o tom nechce hovoriť, pretože nechce legitimizovať kritikov masovej imigrácie. Aké šľachetné, nechcú legitimizovať kritikov porušovania zákona. Ale stále cítia potrebu upozorniť miestnych obyvateľov, aby nepúštali svoje deti von bez dozoru, upozorňujú dievčatá, aby sa neobliekali zvodne a ženy, aby nechodili samé z vlakovej stanice, lebo je blízko utečeneckého centra.”

    Posratý humanitarianizmus

    Komentátor tvrdí, že európski politici vedia to, čo vedia už všetci v Európe. „Treťosvetoví moslimskí muži sú už od kolísky vychovávaní, aby ženami pohŕdali, báli sa ich a správali sa k nim ako k podradným. A keď prídu na civilizované miesto, akým je Európa, tak sa rovnako správajú k európskym ženám, pretože sú prílišné ignorantské prasatá, aby vedeli rozpoznať rozdiel. A my to znášame, pretože sme takí progresívni, tolerantní a súcitiaci, že o tom nechceme hovoriť, pretože by to mohlo byť rasistické. Snažíme sa porozumieť im a ich úbohej takzvanej kultúre. Skrývame sa za prázdnymi slovami, ako sú inklúzia a rozdielnosť a tlieskame si pritom ako tulene za náš posratý humanitarianizmus, zatiaľčo Európa sa stáva nebezpečnejšou pre ženy, homosexuálov a Židov,“ konštatuje.

    „Keďže slobodný pohyb ľudí zároveň znamená aj slobodný pohyb džihádu, museli by ste byť idiot alebo politik, aby ste nevedeli, čo príde. Islamský štát tvrdí, že v Európe už má tisíce bojovníkov a viac ich prichádza každý deň, pretože zločinecká nedbalosť EÚ znamená, že Európa nemá externé hranice. Politici s ich osobnými strážcami sa báť nemusia, pretože oni nie sú tí, ktorých pravdepodobne zabijú.

    Azyl od EÚ

    Jediný dôvod, prečo imigračná kríza nabrala súčasné obrátky, je podľa Condella to, že EÚ porušuje zákony. To podľa neho vytvára nebezpečný precedens. „Prečo nemôžeme všetci robiť a brať si to, čo chceme? Prečo by ktokoľvek rešpektoval zákon, keď očividne nič neznamená? Ak nezastavíme lode, tak táto nelegálna invázia sa nikdy nezastaví, a je zjavné, že Európska únia lode zastaviť nechce. Chcú, aby táto záplava ľudí pokračovala, pokým Európa nebude násilne a neodvratne spojená so spiatočníckou a násilnou kultúrou, ktorá je nepriateľská ku všetkému, čo zastávame.

    Dovážajú barbarstvo, dovážajú násilie. Je načase aby ľudia Európy požiadali o azyl od Európskej únie,“ tvrdí Condell.

    - Reklama -