Smer mení pred voľbami heslá aj webovú stránku. Prečítajte si ako

    0
    Nové predvolebné heslo strany Smer-SD (Autor: ReproFoto: strana-smer.sk)
    Podľa toho, čo píše Denník N, by tento ťah mohol súvisieť s tým, aký postoj má vláda pod vedením Smeru k utečencom. Ide tu asi aj o odmietnutie kvót na ich prijímanie aj za cenu toho, že Smer vypadne z klubu európskych socialistov. Heslo Robíme pre ľudí sa však podľa denníka údajne nestratí z povedomia verejnosti. Smer ho bude údajne ešte recyklovať.
     
    Bilbordy s témou „ochrany“ Slovenska by mali byť vyhotovené najmenej v troch verziách. Na každej by mal byť iný z reprezentantov Smeru. Na jednom, samozrejme, predseda Robert Fico, na druhom minister vnútra Robert Kaliňák a na treťom minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák. Takýchto pútačov by malo v mestách a pri cestách po Slovensku pribudnúť minimálne 1000. Vylepovať by ich mali začať už o niekoľko dní.

    Denník N upozorňuje aj na to, že Smer prednedávnom zmenil aj internetovú stránku strany a spolu s ňou teraz aj logo. Hlavným motívom síce zostáva Robíme pre ľudí, ale pribudlo najnovšie aj heslo Chránime Slovensko. Popri týchto dvoch heslách stránka Smeru pripomína voličom podobným spôsobom aj to, že vládna strana stavia aj diaľnice a bojuje s migračnou krízou.

     
    Celý článok nájdete TU
     
    - Reklama -