Nechutné praktiky Islamského štátu: Sadistický kat mučil chlapca. Z toho, ako to dopadlo, vás zamrazí

    0
    Ilustračná fotografia - ISIS (Autor: ReproFoto: youtube)

    Dlhé a bolestive sadistické mučenie často prebiehalo na verejnosti a od nepredstaviteľných krutostí štrnásťročného chlapca Omara nezachránil ani jeho nízky vek. Previnil sa totiž činom, ktorý radikáli z ISIS neodpúšťajú. Dovolil si pomáhať členom Sýrskej oslobodeneckej armády a pri tejto činnosti ho prichytili. Krátko po zatknutí IS bol dopravený do pevnosti Mosul a tam nútený k tomu, aby sa pridal na stranu svojich väzniteľov. To však statočne odmietol, no draho za to zaplatil. Do „starostlivosti“ ho dostal totiž neslávne preslávený mučiteľ prezývaný Buldozér, ktorý vzbudzuje hrôzu už len svojou neuveriteľne zavalitou postavou.

    V sadizme sa vyžívajú

    Islamský radikál prezývaný Buldozér skrýva svoju tvár pod čiernou maskou a zatiaľ sa, na rozdiel od nemenej presláveného džihádistu Johna, ktorý má britské občianstvo, nepodarilo odhaliť jeho identitu. Obete, ktoré prešli jeho mučením, však naňho určite do konca svojho života nezabudnú. Mnohé z nich môžu ďakovať šťastene, že jeho sadistické donucovacie procedúry vôbec prežili. Podarilo sa to aj štrnásťročnému Omarovi, ale následky si zo šesťtýždňového „stretávania“ sa s Buldozérom, bohužiaľ, ponesie navždy. Vôli svojho trýzniteľa vzdoroval aj napriek neľudsky bolestivým metódam a Buldozér mu nakoniec odrezal ruku aj chodidlo.

    Celý článok v angličtine si môžete prečítať TU

    „Vtedy som úplne rezignoval na svoj život. Odrezali mi ruku a chodidlo pred zhromaždeným davom ľudí a ešte si moje zmrzačenie aj fotografovali. Odrezanú ruku a chodidlo mi potom položili pred oči, aby som sa na ne  musel pozerať. Mučili ma dlhých šesť týždňov. Používali pritom rôzne nástroje a ich jediným cieľom bolo spôsobiť mi krutú bolesť. Stále dookola sa ma pýtali, prečo sa nechcem pridať na stranu Islamského štátu a prečo nechcem bojovať proti nemoslimom. A pritom sa oni sami dopúšťajú mnohých beštialít práve na moslimoch,“ zveril sa mladík so svojimi otrasnými zážitkami v dokumente realizovanom britskou verejnoprávnou televíziou Channel 4.

    - Reklama -