Idem si dať sprchu, keby chcela so mnou je*ať. Hanba na celé mesto. Kto sa takto vyjadril pred zapnutým mikrofónom?

    0
    Primátor Skalice Ľudovít Barát (Autor: Reprofoto, Facebook)

    Náročné rokovanie mestského zastupiteľstva si vyžaduje aj zaslúženú prestávku. Tú využili primátor so svojím zástupcom na vskutku pikantnú debatu, ale pred zapnutým mikrofónom, o čom obaja nevedeli.

    Zakamuflovaná komunikácia

    Primátor chcel vyzvať svojho zástupcu Pagáča, aby ukončil zastupiteľstvo. V rámci prestávky mu teda familiárne povedal: „Pagi, nachystaj sa, koniec vedieš.“ Potom mu už myšlienky prešli k oveľa asi príjemnejším témam, ako je chod mesta. „Ja sa pôjdem osprchovať, keby náhodou chcela so mnou je*ať,“ nechal sa uniesť takmer šesťdesiatnik Barát, ktorý sa asi svojmu kolegovi chválil svojím uspokojivým sexuálnym životom aj napriek vyššiemu veku.

    Mal však tú smolu, že dialóg sa nahrával, nahrávka sa dostala von a vďaka sociálnym sieťam sa primátorov sexuálny apetít  s slovník stali  hitom Záhoria.

    Primátor však reagoval mimoriadne pružne a dal príkaz, aby nahrávku z webovej stránky Skalice stiahli.

    Viceprimátor uviedol pre čas.sk, že takúto mimoriadne kultúrnu komunikáciu vedú s primátorom bežne. „Bola to naša súkromná záležitosť. Bolo to zakamuflovane povedané, že odchádza domov. A keďže mám manželku blondínu, bolo to myslené na ňu,“ okomentoval trápnu situáciu primátor. Jeho zástupca len doplnil, že Barát už mal v ten deň dosť a jednoducho chcel ísť domov.

    Najvyšší predstavitelia mesta si tak zavarili nielen pred slušními ľuďmi , ale isto ich za takéto excesy nepochvália ani ich manželky.

    - Reklama -